[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Multe urari d-astea am tras si eu ca n-a avut loc in lift.
Nu neaparat in ideea asta, ma gandeam ca ma ajuta daca-l pun direct asa la reglaj si plm.
Bre, mi-am luat un skimmer second, si e murdar, in sensul ca e murdar, pute a peste, d-astea

Intrebarea mea este: Ma avantajeaza/dezavantajeaza cu ceva daca nu-l spal (de lene) ?
Pai stai ca tre sa-i fac animalu fasole Da' nu-l mai las, il iau si ma descurc
Pam pam image
dan.pavelescu wrote: Ai "formatat" osmozorul corect la prima utilizare?

Elaboreaza
Din lipsa de spatiu, asa am lasat si par metru la locul lui. Am treaba oricum aici, acum
La apa de osmoza cu rasina NPS tre sa ai inspre 0, fara rasina undeva intre 10-50ppm, in functie de sistemul tau de osmoza.
Sa ramana scris:
RAVAS

De acvaristica de m-oi lasa, a mea lampa la ionut_dt va pleca.

Pana una alta am ajuns si am refacut masuratorile in aer la Corbeanca, in aceleasi conditii, am obtinut aceleasi valori ca mai inainte cand masurasem in aer, adica 90.
Si inca 3 poze de la proprietar, le pun asa cu drag de zici ca-i al meu

imageimageimage
))
Bai nu stiu care-i treaba cu scula asta, dar pus peste un bazin de 60, cu 55cm apa, apa murdarica, pe nisip avea 170
Acvariul e asta (ms ionut_dt) http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/29866.page
Ma duc acusi din nou la Corbeanca sa-l mai masor odata in aer.
image
image
Azi ajung sper si la un bazin cu apa, plm.
Intr-adevar poti sa functionezi si cu asta de 12V insa pentru fiecare 8 leduri (2 cate 2 in paralel, 4 in serie) o sa ai nevoie de un ldd. Problema e ca, economisind banii de pe sursa nu faci economie nici la LDD-uri nici la "curent".
Daca doresti si ai timp si ma prinzi si pe mine intr-o pauza de timp, pot veni cu radiatorul ala de l-am bricolat macar sa-ti faci o idee de cate leduri ai avea nevoie, asa vad si eu cum se vede prin apa )
Pai cand ai 1, maxim 2, te apuci de omorat, nu cand ai plantatie ))
Sau ca-n razboiul stelelor

Pe la 75 cm am undeva la 90par. Toate ledurile masurate independent 20000k/7000k/royal blue dau aproximativ aceeasi valoare de 35 par. Am intercalat si 4movuri cu cele de 7000k mai urmeaza sa mai pun inca 4
Plm, asta e.
Va foarte multumesc!

Vezi ca sunt tabele pe net cu valorile par pentru diverse tipuri de corali.
Sunteti niste draguti
De la wts imi trebuie carcasa+cartus?
Acu poate-mi dati un sfat in urmatoarea problema: am comandat d-aci de pe shop un osmozor d-ala baban si un cartus nps cu rasina. Problema e ca au adus doar rasina, fara cartus, cica rasina e vrac... Eu stiu ca trebuia sa fie un cilindru vidat, ma rog.
De unde iau recipientul/canistra/ce plm e, in care bag aceasta rasina?

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: