De acvaristica de m-oi lasa, a mea lampa la ionut_dt va pleca.
Pana una alta am ajuns si am refacut masuratorile in aer la Corbeanca, in aceleasi conditii, am obtinut aceleasi valori ca mai inainte cand masurasem in aer, adica 90.
))
Bai nu stiu care-i treaba cu scula asta, dar pus peste un bazin de 60, cu 55cm apa, apa murdarica, pe nisip avea 170 Acvariul e asta (ms ionut_dt) http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/29866.page Ma duc acusi din nou la Corbeanca sa-l mai masor odata in aer.
Intr-adevar poti sa functionezi si cu asta de 12V insa pentru fiecare 8 leduri (2 cate 2 in paralel, 4 in serie) o sa ai nevoie de un ldd. Problema e ca, economisind banii de pe sursa nu faci economie nici la LDD-uri nici la "curent".
Daca doresti si ai timp si ma prinzi si pe mine intr-o pauza de timp, pot veni cu radiatorul ala de l-am bricolat macar sa-ti faci o idee de cate leduri ai avea nevoie, asa vad si eu cum se vede prin apa )
Pe la 75 cm am undeva la 90par. Toate ledurile masurate independent 20000k/7000k/royal blue dau aproximativ aceeasi valoare de 35 par. Am intercalat si 4movuri cu cele de 7000k mai urmeaza sa mai pun inca 4 Plm, asta e.
Acu poate-mi dati un sfat in urmatoarea problema: am comandat d-aci de pe shop un osmozor d-ala baban si un cartus nps cu rasina. Problema e ca au adus doar rasina, fara cartus, cica rasina e vrac... Eu stiu ca trebuia sa fie un cilindru vidat, ma rog.
De unde iau recipientul/canistra/ce plm e, in care bag aceasta rasina?