Message |
|
Din cate stiu eu nu este prielnic pentru pesti prezenta metalelor in apa,mai ales a fierului! Buturuga trebuia uscata ïnainte de tratare,iar dupa tratare trebuie tinuta in apa,pana la introducerea în acvariu,ca sa acumuleze apa in asa fel incat sa nu se mai ridice la suprafata!
|
 |
|
Salut tovarasi acvaristi! De cand am achizitionat acvariul am o problema cu apa! Se depune piatra pe peretii acvariului! La schimbul de apa(acvariu 60l apa dulce) folosesc apa de ploaie cand am posibilitatea sau apa din fantana,neclorinata,lasata la decantat 48 ore,cu toate acestea tot se depune piatra! Ce pot face?melcii ar fi o solutie? astept un sfat de la voi! Va multumesc mult!
|
 |
|
Va salut prieteni acvaristi! Am o problema cu filtrul intern(HAILEA/200L debit/h nu stiu seria) mereu la schimbul saptamanal de apa trebuie sa îl curat,rezervele la filtru sunt noi! E normal sa se umple de reziduri asa des?mentionez ca nu mai baga aer iar debitul de apa scade! Am un acvariu de 60l neplantat,populat cu 3neoni,2 corydoras si 5 carasi! Le dau multa mancare?îi hranesc dimineata si seara cu granule si fulgi! Va multumesc celor ce ma ajutati cu sfaturi!
|
 |
|
Va salut prieteni acvaristi! Sunt nou pe forum asa ca nu ma certati! Sunt din roman/neamt,nu am decat un prieten acvarist care s-a lasat de aceasta pasiune de la care am achizitionat acvariul si vorbesc rar cu el! Va cer un sfat,am un acvariu de 60litri, cam de 2luni de zile,am in posesie 2 sanitari corydoras,unul roz si unul negru(nu stiu denumiriea stiintifica) 5 carasei si 3 neoni! Vreau sa îmi cumpar 3 femele xipho si 3 femele gupy,plus cate un mascul pentru fiecare rasa! La ce sa renunt?vreau un sfat de la voi ca sa nu suprapopulez acvariul! Nu detin plante,am filtru hailea,intern,debit 200l/h ,neon osram 865 12w,plante artificiale,si o buturuga tratata de salcie! Care ar fi un numar maxim de pesti care ar fi potrivit pt volumul de apa al acvariului? Sunt dispus sa renunt la carasi! Multumesc mult!
|
 |
|
|
|