[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Numar maxim pesti,acvariu 60l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
misterbond
Unripe member
[Avatar]

IP:

Va salut prieteni acvaristi! Sunt nou pe forum asa ca nu ma certati! Sunt din roman/neamt,nu am decat un prieten acvarist care s-a lasat de aceasta pasiune de la care am achizitionat acvariul si vorbesc rar cu el! Va cer un sfat,am un acvariu de 60litri, cam de 2luni de zile,am in posesie 2 sanitari corydoras,unul roz si unul negru(nu stiu denumiriea stiintifica) 5 carasei si 3 neoni! Vreau sa îmi cumpar 3 femele xipho si 3 femele gupy,plus cate un mascul pentru fiecare rasa! La ce sa renunt?vreau un sfat de la voi ca sa nu suprapopulez acvariul! Nu detin plante,am filtru hailea,intern,debit 200l/h ,neon osram 865 12w,plante artificiale,si o buturuga tratata de salcie! Care ar fi un numar maxim de pesti care ar fi potrivit pt volumul de apa al acvariului? Sunt dispus sa renunt la carasi! Multumesc mult!

Nu lasa pe maine ce poti face azi!
[Yahoo!]
Technics
Member

IP:

Pai in primul rand acvariul tu este deja supapopulat, renunta la carasi, au nevoie de mult spatiu si de o filtrare buna (fac multa mizerie)
Nu ai spus nimic de substrat (probabil nu ai) renunta la plantele artificiale si baga plante naturale iar lumina in cazul asta ar trebui suplimentata cu inca un neon asemanator.
Ar fi mai multe de facut, dar pentru inceput deocamdata atat. Spor la treaba.
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

In 60L stocul de pesti pe care vrei sa-l adaugi ar fi cam maximul.

8 vivipari in configuratia asta se vor inmulti foarte repede, chiar daca nu te ocupi sa separi femelele.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: