[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Vezi sa nu-mi scapi si o palma peste ochi

Nu ma sucali la cap, ca stiu eu mai bine care sunt prioritatile in familia mea si care e bugetul alocat pentru mofturi. Salifert am, cu Salifert defilez, punct.
Cand o sa am tester pricopsit o sa-l fac sa circule pe la toata lumea, cum a circulat si PAR-metul lui nea Dragos. Ma repet, momentan nu e momentul, nu-mi permit altceva.
Mai oameni buni, voi vorbiti de Hanna, de Rowa, de minuni si pe mine ma fugareste foamea prin cartier, in jurul blocului

Momentan il tin din schimburi de apa, ca e mai ieftin

Iar in clipa asta am o problema cu nitratii, care sunt prea mari (conform testelor pe care le am si pe care nu le arunc, ca altii, ca deh.. eu n-am arendasi si menajera)

O sa vina si testul Hanna Montana, dar la timpul lui.
kirucd wrote:Testul iti arata ca ai
fosfati cand ai deja mult prea mult.

Exact, n-am negat asta. Dar cand arata zero, pe acelasi principiu, inseamna totusi ca sunt putini, in limitele normale, nu?
dan.pavelescu wrote:Ti-am zis, gasesti aici http://www.nevertebrate.ro/Filtru-Cascada-Classica

Nu stiu de unde ai scos-o ca sunt zgomotoase, pentru ca nu sunt, eu am avut unul (crystal 1) si chiar nu facea pic de zgomot.

Sau du-te la Dan Ieftinica la magazin si vezi ce are pe acolo

Plm, am dat quote in loc de edit
Ti-am zis, gasesti aici http://www.nevertebrate.ro/Filtru-Cascada-Classica

Nu stiu de unde ai scos-o ca sunt zgomotoase, pentru ca nu sunt, eu am avut unul (crystal 1) si chiar nu facea pic de zgomot.
Nimeni wrote:
Acela fiind "noul Scaper"? =))=))=)) Pai nu ziceai bre ca esti "la regim" si o dai pe verdeturi?

Nu ma umflatule, bolovani pentru viitorul marin.

Blue, n-am Hanna, nu exist. PO4 e zero, sau in jurul lui zero. Testul ala chiar arata ceva daca exista fosfati in apa, e probat, nu e chiar asa de inutil cum vorbeste lumea.

ddsek, ii dau cu nopox de ceva timp, dar eu asa am auzit, ca iti scade nitratii in functie de fosfati. Daca n-am fostati.. Asta e si motivul pentru care am oprit reactorul phosban.

Azi a fost Radu pe la mine si mi-a facut testele de NO3 si PO4 (pentru ca mie mi-a fost lene)

Deci plm, batranul Koala a avut dreptate, am nitrati ca la balamuc

PO4 este zero, iar NO3 intre 5 si 10, desi la fel de bine poate fi si intre 10 si 25.

Maine mai bag un schimb de apa mai maricel si am oprit reactorul phosban. Plm, alte sugestii?

Sa nu uit: mi-a tras niste roca uscata de nota 10 pentru viitorul acvariu, pun marti poze
Domnilor si mai ales doamnelor, va prezint in premiera mondiala, soc si groaza, groaznic, bomba anului, scandalos, sena?ional, halucinant, gaf? monumental?, reac?ie nea?teptat?, incendiar, ramai prost, manele 2015, femei dezbracate!

THE NEW MUI:

image

si vechiul MUI, accept ajutor sa-l car

image

Multumesc!

Metamorfozarea decurge cu succes. Deja am o lene in oase.. mi-e lene sa scr
In my chickens.. verifica asta afara (check this out, cum zice francezu'):

image
Of.. bine, fie.

image
Exact. Iar daca foloseste doar flora glo, necombinate cu altele cu lumina mai rece, e naspa.
Nu, nu.. ca invata Blue tot felul de blestematii
Stai sa caut link-ul. Cand a scris fata de neoane, stiu ca le-am cautat pe gugal si le-am gasit la emag. Hold o tzara..

Gata: http://www.emag.ro/neon-acvariu-hagen-flora-glo-t8-a1618-107-cm-40-w-14904/pd/DH2Y9BBBM/?gclid=CM-SsLa85sUCFU2WtAodT0sA9Q&gclsrc=aw.ds

Pentru:Acvaristica
Tip:Neon
Dimensiune:1070 mm
Putere:40 W

Or fi de 38 si au rotunjit cei de la Emag, cine stie
Porcu wrote:
dan.pavelescu wrote:Cand se intoarce unchiasu?

Io cred ca nu se mai intoarce, uite ce bine-i merge in Londra:

Aiurea! Aia e poza de ieri, intre timp..

image
Porcu wrote:
BratuAlexandra wrote:T8 flora glo 40w

Astea-s tuburi de 120 cm ....... nu pricep cum incap in capacu' acvariului care pare mult mai mic de 120 cm .

sunt si de 107cm
Koh-i-Noor wrote:Si (desi cred ca lumea stie si aplica chestia asta), prima data cand bagi mana in acvariu (pentru orice), de fapt in general cand umbli in acvariu e bine sa o faci cu mana dreapta, nu cu stanga.

Eu n-am stiut, acum aflu
Oricum, eu doar cu dreapta lucrez, indiferent de activitate Pentru ca mana stanga.. e stanga.
Lasa-ma cu pilitul, ca de 2 zile muncesc la un bidon cu vin de la Pietroasele, umblu prin casa precum Jack Sparrow

Grea geografia asta, ma pierdeti pe drum

Merci Cristi

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: