Nu ma sucali la cap, ca stiu eu mai bine care sunt prioritatile in familia mea si care e bugetul alocat pentru mofturi. Salifert am, cu Salifert defilez, punct.
Cand o sa am tester pricopsit o sa-l fac sa circule pe la toata lumea, cum a circulat si PAR-metul lui nea Dragos. Ma repet, momentan nu e momentul, nu-mi permit altceva.
Mai oameni buni, voi vorbiti de Hanna, de Rowa, de minuni si pe mine ma fugareste foamea prin cartier, in jurul blocului
Momentan il tin din schimburi de apa, ca e mai ieftin
Iar in clipa asta am o problema cu nitratii, care sunt prea mari (conform testelor pe care le am si pe care nu le arunc, ca altii, ca deh.. eu n-am arendasi si menajera)
O sa vina si testul Hanna Montana, dar la timpul lui.
Nimeni wrote:
Acela fiind "noul Scaper"? =))=))=)) Pai nu ziceai bre ca esti "la regim" si o dai pe verdeturi?
Nu ma umflatule, bolovani pentru viitorul marin.
Blue, n-am Hanna, nu exist. PO4 e zero, sau in jurul lui zero. Testul ala chiar arata ceva daca exista fosfati in apa, e probat, nu e chiar asa de inutil cum vorbeste lumea.
ddsek, ii dau cu nopox de ceva timp, dar eu asa am auzit, ca iti scade nitratii in functie de fosfati. Daca n-am fostati.. Asta e si motivul pentru care am oprit reactorul phosban.
Domnilor si mai ales doamnelor, va prezint in premiera mondiala, soc si groaza, groaznic, bomba anului, scandalos, sena?ional, halucinant, gaf? monumental?, reac?ie nea?teptat?, incendiar, ramai prost, manele 2015, femei dezbracate!
Koh-i-Noor wrote:Si (desi cred ca lumea stie si aplica chestia asta), prima data cand bagi mana in acvariu (pentru orice), de fapt in general cand umbli in acvariu e bine sa o faci cu mana dreapta, nu cu stanga.
Eu n-am stiut, acum aflu Oricum, eu doar cu dreapta lucrez, indiferent de activitate Pentru ca mana stanga.. e stanga.