[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: HumanFace
Forum Index » Profile for HumanFace » Messages posted by HumanFace
Probabil ca sunt bolnave.Da mai multe detalii.
Deci unde sa incep.......
1. O foarte mare greseala a fost ca ai schimbat toata apa. In mod normal trebie sa schimbi 20-30% din apa...
2. Pestii pe care ii ai acuma s-ar putea sa moara si ei......
3. Cat ai lasat acvariul la ciclat?
4. Guppy mascul are codita mai mare.
5. Acuma ai prea putini neoni, Acestia trebuie sa fie minim 5-10, dar nu 3 rosii si 3 negrii, Ci 5-10 rosi si/sau 5-10 negrii.
6. ^ Daca mai pui pesti acvariul va fi suprapopulat.
7. Ai un amestec de pesti putin cam nepotrivit.
8. Sa nu ai incredere in cei de la petshop( ai luat plasa cu filtru de 100l).
9. Fa niste teste de apa: PH, GH, NO2, NO3,Nh3.
10. Pune poze.
Proiectul este anulat fiindca am spart vasul din greseala , insa ma gandesc la un nano de 10-20l.
Din experienta mea betta se inteleg bine cu restul anabantidaelor, dar nu as pune betta mascul cu guppy decat intr-un acvariu mai mare si nu foarte populat. Deci asteapta la ceva rau, dar nu e sigur ca o sa se intample.Bafta!
Am observat ca ai pus niste scoici in apa. Sfatul meu e sa le scoti deoarece cresc duritatea apei.
Pe orice.

Sau alte oferte...
Astept
Nustiu...
Dar ma plictisesc de moarte in ultima vreme...Dar daca dauneaza plantelor renunt.
Si defapt se vede bine inauntru.
Multumesc.
incep sa pun substratul:
vladmg wrote: Multumesc pentru raspuns.
Vreau sa o plantez in ghiveci pentru o fixare mai buna. Ghiveciul este ingropat in pietris, iar planta pare ca iese direct din pietris.

Doar pare.
Da-mi mai multe detalii despre acvariu. e ciclat?
Salut!
M-am gandit sa-mi fac un nou acvariu.
Probabil ca acesta este raspunsul al una din intrebarile voastre, cand o sa vedeti bolul:Nu, nu pun pesti, doar plante, poate doi melci!
Bolul cred ca are 5 litri, iar inaltimea de 15cm.
Filtrul este homemade, dar functioneaza.
Substratul este alcatuit din nisip si pietris, dezinfectat.
Astept sfaturi si sugestii.
Multumesc!
Nu vrea nimeni?
Atunci pe ceva teste de apa(inafara de Ph)
Sau pe niste creveti red cherry?
Da multumesc.
Lampa aceea are becul inclus si lumineaza chiar foarte bine si e la un pret accesibil.
Mai multe detalii nu stiu pentru ca nu m-am uitat pe ambalaj.
Multumesc dinou!
Da e ok.
Multumesc. Am vazut intr-un petshop un fel de lampa care se prinde de marginea acvariului si are un bec economic, si lumineaza destul de bine.
A mai folosit cineva asa ceva?
Multumesc.
Cum as putea construi un sistem de iluminare, astfel incat sa ies cat mai ieftin?
Multumesc!
Schimb doi pui de cabomba aquatica(5 cm) pe niste plante gazon, numai in Cluj-Napoca.
Astept PM.
Multumesc.
Mai e valabila oferta?
Cate fire?
Trebuia sa lasi acvariul la ciclat 3 SAPTAMANI apoi sa pui pestii!
Pietrele poti sa le lasi, dar sa le fierbi inainte.
Cauza mortii pestilor tai : Apa nu a fost ciclata
Cred ca intr-o luna acvariul a fost ciclat, dar ca sa fim siguri fa niste teste de apa : Ph, dgh, Nh4.NO2 si No3.
Cat despre pesti ramai la cei 4 neoni si un corydoras. Restu da-l la un petshop. Sau fiind incepator mai bine ramai la guppy... Alegera ta, da r daca alegi neoni documenteazate mult si bine inainte!

P.S. ai cam suprapopulat acvariul inainte.

P.P.S. http://www.acvariu.ro/ghid-incepatori

Forum Index » Profile for HumanFace » Messages posted by HumanFace
Go to: