[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Nu le da, ca o sa faca bloat Ai uitat ca E vegetarieni pestanii astia, care este ?
Unde stai, mai exact si intre ce ore nu esti acasa? )

Am crescut eu mare prin alte parti, ma abtin
Dap, team-leaderul merita nota 10, mare om, mare caracter.

Am citit ce ati spus abia acum, cand lipirea este gata
Totul a decurs bine.

image

image

image

image

image
Decorul ala face toti banii. Sa il stapanesti sanatos.

PS. Sa nu imi spui ca ai luat ultimii saci de nisipil ala fin, crem-maroniu, din Hornbach Berceni ca pe ala pusesem si eu ochii
Daca nu mai aduce, vin la tine cand nu esti acasa si iti fur nisip din acvariu
Nu ma mai speria )

Eu sunt gata de actiune: stand, sticla, polistiren, scoci, puff de geamuri, suc, bere, tigari si chef de munca

Da-mi un semn cand pleci spre mine.
Bineinteles toate aceste produse le gasesti la Reef

Bravo g.g. Intaresc afirmatia referitoare la HydorPrime30. Desi nu este un brand foarte cunoscut in Romania si nici nu este foarte sofisticat ca filtru, Hydor mi se pare foarte bun. Eu il folosesc cu succes din Iunie anul trecut, tot la recomandarea lui g.g.
Cred ca trebuie un cutremur de vreo 7 grade ca sa clinteasca 1 tona de pe loc, iar in cazul asta grija mea nu mai e acvariul, ci viata proprie )
image

Factor de siguranta 6, fara intarituri. O sa dorm linistit
Cind vad d-astea parca ma furnica degetutele .......

Pe mine ma furnica la propiu, de la caratul pe scari, pana la etajul 9, a geamurilor pentru fundul acvariului, care nu au vrut sa intre in lift.

Intariturile sunt la fel de groase ca restul acvariului, adica din sticla de 12. au latimea de 5 cm.

Lipitul are loc maine. ;)
image

Adrian, eu vreau lampa(suportul de tuburi) nu tuburi fluorescente. Tuburi gasesc pe toate drumurile.
Am vazut la un coleg cum se vede un acvariu cu africani cu 2 neoane day marin si tare mult mi-a placut

Ma simt cu musca pe caciula

Pietre mari si frumoase gasesti la Moeciu. Eu am fost chiar in weekendul trecut sa mai imi iau pentru ala mare, dar era zapada mare si nu aveam cum sa iau Astept sa se topeasca zapada ca sa "imi duc prietena la Moeciu din nou", gandul meu ascuns fiind sa imi iau pietre

Daca vrea prietena sa o duci la munte, du-o la Moeciu. Asa impusti doi iepuri deodata

marian4232 wrote:Exact, 350L.
Tocmai am luat sticla de la Glass Expert.
Apropo, aveau si de 12.Stiu ca unele persoane au mers la Buzau pentru sticla de 12.

Mersi Lofty.

Numai bine.

Daca te referi la mine Mariane, maine ma duc sa o iau Din pacate, acum vreo saptamana cand am cautat pe la toate firmele din Bucuresti, nu aveau de 12 pe stoc, asa ca am ajuns sa comand la Buzau. Din cauza vremii nu mi-au putut trimite sticla saptamana trecuta, asa ca am ales sa ma duc eu maine sa o iau.

Daca vrei sa vezi cum se prinde PAL de cadru metalic, vino pana la mine, in Pajura, sa vezi cum l-am prins pe al meu.
Gasesc undeva lampi de 100cm cu 2 neoane 30W?

Nu imi ziceti Juwel Multilux ca are un pret de 357 ron si mi se pare exorbitant.

Un capac de Aquapro100 costa in jur de 200 ron in Hornbach. Daca nu gasesc altceva, mai bine imi iau 2 capace si scot lampile de la ele.
Floorinache mersi dar , dupa cum vezi mai sus deja am comandat sticla, joi ma duc sa o iau.

Oricum, cand am sunat eu saptamana trecuta nu avea la firmele scrise de tine, de fapt nu am gasit la nici o firma din Bucuresti.
Nu a vazut nimeni asa ceva prin Romanica ?
Grrr

Mie nici nu mi-a venit sticla si voi(tu si crys) deja puneti poze cu acvarii lipite si cu apa in ele

"Silence, I kill you"

PS. trec peste acest moment de furie :d si te felicit

S-a dat.

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: