[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Claus
Forum Index » Profile for Claus » Messages posted by Claus
Inca valabil anuntul , pentru iubitori de ciclide
Pestii sunt sanatosi , ii dau pentru ca ii bate pe cei mici ; Zona Titan , telefon pe pm
Pestii sunt sanatosi , ii dau fiind ca ii bate pe cei mici . Zona Titan , telefon pe PM
viulian wrote:Cu soarele direct pe acvariu, nu prea ai cum sa combati algele (chiar si o ora e prea mult ). Trebuie mutat undeva unde e umbra, si apoi inceput cu fertilizari si schimburi de 50% de apa saptamanal. Dar iti trebuie si CO2 ... altfel, incearca doar Easy Carbo si vezi cum merge (dar obligatoriu fara soare ...)

Folosesc fertilizant de la jbl , am substrat jbl , si am sa incerc sa rezolv si restul , multumesc pt sfaturi
viulian wrote:Cateva observatii

1) soarele nu trebuie sa bata pe acvariu direct. Vad ca in stanga este luminat foarte puternic si pe capac se vede umbra ce presupun ca e de la soare. In timp o sa ai probleme cu algele (asa se zice).

2) CO2 - macar o reteta cu drojdie

In rest, totul arata bine si usor de curatat.

Multumesc pentru recomandari ;

Soarele bate pe acvariu circa o ora .Deja am probleme cu algele , in imagine acvariul e fotografiat la o zi dupa ce a fost curatat de alge (geamurile ) , unele plante au un strat f fin de alge .
Cum pot scapa de alge ?

Vreau sa mai pun ceva plante in partea din fata : Glossostigma elatinoides ,Marsilea hirsuta ,Taxiphyllum ferriei (moss)
Claus wrote:Ce parere aveti ? Ce trebuie sa imbunatatesc
Ce parere aveti ? Ce trebuie sa imbunatatesc
14/07/2012
14/07/2012
14 / 07 / 2012
14 / 07 2012
MishuM wrote:Imi permit un sfat, nu stiu cat de actualitate mai este. Pentru plante de calitate, adreseaza-te colegului ReBella. Eu personal am luat de la el si sunt extrem de multumit - fara alge si extrem de viguroase.......are de asemenea si decoruri

Multumesc pentru recomandare , MishuM
Buna ziua , as dori sa cumpar plante - daca se poate in Bucuresti
7 iulie 2012
7 iulie 2012
4 iulie 2012 - in imagine il vedeti si pe favoritul meu , un neon mai special
4 iulie 2012
4 iulie 2012
4 iulie 2012

Forum Index » Profile for Claus » Messages posted by Claus
Go to: