Multumesc pt aprecieri si critici.
Pana acum am hranit pestii cu granule Tetramin. O haleau toata, erau vioi si coloritul foarte aprins. S-a terminat si am luat fulgi de la JBL. Nu se scufunda, stau la suprafata si neoni mei am observat ca nu maninca de la suprafata. Le-am dat de vreo 2-3 ori si pureci de balta luati din piata, nu le place. Ce recomandati sa le dau?
Am observat ca "cineva" imi maninca frunzele de la plante. Doar ce e verde, raman nervurile, exact cum fac si omizile. Omizi clar nu am asa ca la o examinare atenta am gasit vreo 7 melci mici de tot care s-au sacrificat si au plonjat in apa albastra a toaletei mele. In acest timp neoni mei strigau This is Sparta ! Am un melc asasin cred, si vreo 3 conici care stau in substrat. Care se inmulteste asa iepureste ? Am cum sa bag niste bromura in apa poate le mai tai apetitul sau continuu sa curat manual melci ?
:stefanp
bolovanu' meu e foarte simpatic, nu reuseste Nokia sa imortalizeze acvariul la adevarata lui valoare

, bine, nici eu nu-s vreun talent si nici n-am Instagram
:cichlidfan
am avut xipho si molly, care au crescut cat niste vaci si smulgeau plantele, asa ca am intrerupt orice relatie de colaborare. Ca un bun crestin, sa nu ii dau la WC dupa ce i-am crescut de cand se jucau cu putza in substrat, i-am dus la piata si i-am donat unui tip care avea pesti la vinzare. Moca !
Acum am 10 neoni si as vrea mai multi, imi plac pestii care au comportament de banc.