[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex.B
Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
As dori sa imi spuna cineva avantaje/dezavantaje si caracteristici ale celor 2 tipuri de neoane. Am cautat articolul legat de iluminat dar nu merge sa il deschid. Va multumesc!
scuze ca poate sunt offtopic,insa iarna..acesti pesti rezista in pond-uri?sau e nevoie de a fi scosi si pusi in acvarii??
Nu vrea nimeni??? Vreau sa ajunga pe maini bune, eu nu mai am spatiu.
Donez pui de guppy, zona Buc Noi. id mess:alexblond007
Are cumva legatura faptul ca eu imi hranesc pestii cu artemia, iar nauplii ii trag cu siringa cu tot cu apa si le dau pestilor? E din cauza ca bag in acvariu odata cu naupli si apa sarata(5 ml cat are siringa) in acvariu???
La cateva zile de la primu exemplar care prezenta semnele acestei boli , jumatate din neoni au murit iar cei ce au ramas nu dau semne de insanatosire nu stiu ce sa fac....am incercat schimburi mai dese de apa, si tratament cu verde de malachit sperand ca se va imbunatatii ceva insa fara rezultat. Se pare ca boala afecteaza doar neonii pt ca in acvariu se mai afla si 3 guppy si vad ca ei nui sunt afectati. Orice sfat este binevenit, va multumesc!
Din nefericire tocmai mi-au murit 2 neoni, acelasi comportament:inot haotic, se lovesc de peretii acvariului, si din pacate au murit amandoi. Ce pot face?? Am inteles ca aceasta boala nu are tratament? Macar sa nu se mai raspandeasca si la ceilalalti.
Nu mai raspunde nimeni?? Eu am tinut ouale in congelator si nu in frigider???Are ceva? Sa le tin in frigider???
are ceva daca sunt in congelator????
sper sa mearga acesta , daca nu rog frumos un administrator sa imi puna linku de la poze ca tocmai le-am pus si pe site.http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=888
cum se pastreaza ouale de artemia si cam cat pot fi tinute???
pfff...m-am dat la vorba si am uitat sa pun si poza http://new.photos.yahoo.com/alexblond007/photo/294928804342020281/0 sper sa va placa
acvariu 120 de litri, un card de 25 de neoni. Sunt foarte incantat de "oitele" mele ros-albastre, sunt pesti pe care ii recomand cu mare drag din toate punctele de vedere, sunt foarte vioi, rar mai iese cate unu din marea "turma" si sunt foarte faini cand colinda in voie acvariul.
REZOLVAT
vad ca incet incet au inceput sa manance jbl, iar ce credeam eu ca e gris nu era. Scalarii mei au vazut in neoni mai mult decat simpli colocatari si au decis sa ii si guste, si punctele care nu erau multe si erau doar la 2 pesti erau ciupituri. Am mutat neonii in alt acvariu si totul e ok acum, doar ca ii tin cu guppy pana gasesc sa dau scalarii. Sper sa gasesc sa ii dau la schimb cu neoni sau contra cost.
http://new.photos.yahoo.com/alexblond007/album/576460762396787281/photo/294928804316742852/0
Pret 10 Ron toti 4. As dori sa ii dau pe toti odata. http://new.photos.yahoo.com/alexblond007/album/576460762396787281
Asta e a 3-a zi in care apa a fost la 28 de grade, acum problema e alta, cel putin din cate mi-am dat eu seama. Scalarii cred ca au inceput sa atace neonii, nu reusesc sa ii manance ca sunt destul de maricei, iar scalarii sunt inca mici dar stau retrasi fapt ce pana acum nu era, erau destul de vioi si mancau impreuna cu scalarii. Sa fie oare ca inca nu si-au revenit de la boala, sau scalarii atenteaza la ei??
acvariul are 120 de litri, populat cu 20 de neoni, si 4 scalari micuti, plantat, o buturuga, lumina 2X 18 watti 1 x 15 watti.
am observat pe neoni punctulete mici si albe, eu zic ca este gris. am ridicat temperatura pana undeva la 28 de grade(treptat) si am bagat verde de malachit(1 ml la 10 litrii) si vad ca dupa o zi au disparut punctele de pe pesti, insa stau toti retrasi nu mai sunt vioi si 2 mai micuti dintre ei au murit e prea mare temperatura?sa o scad?e ceva normal?astept raspunsurile voastre. va multumesc

Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
Go to: