[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tutucj
Forum Index » Profile for tutucj » Messages posted by tutucj
Se vinde o sonda de sticla reincarcabila Hanna 1131 cu cablu de 1m.Sonda e noua si este in solutie de pastrare cu capac de protectie,.Pret 200 ron
Se vinde un ph metru hanna hi98127 in stare noua 100 ron si sonda ph Mi911 cu gel nefolosit.pret 100 ron
Se vand doua ph metre digitale HI98127 in stare de functionare cu electrod schimbabil.pret 100 lei bucata.
Sonda a fost folosita 3 luni,este reincarcabila si e hanna.pret 100 ron
O sonda buna in 7 Ph trebuie sa afiseze max + - 15mV pentru a citi fara erori...
Post sters pentru incalcarea regulamentului ariei Vanzari.
Incalcarea repetata a regulamentelor conduce la sanctionarea utilizatorului.

Administratia
Vand sonda ORP de sticla reincarcabila.Detalii si mai multe info pe PM
Acea cutie se poate face osor daca te ajuta cineva cu un model sa vezi cum sunt facute legaturile in el,cumperi cele 3 mufe si rezolvi problema
In poza daca este reala este mufa Bnc asa cum au majoritatea sondelor de ph de la orice firma ar fi ele
Vand Ph metru digital HI 8424 folosita cu sonda de sticla reincarcabila noua.Pret 250 ron
Pt relatii,poze etc PM sau mail mosu20062001@yahoo.com
inca de actualitate!!
Folositi ceva sarma de inox pentru impamantare sa nu rugineasca!!!De rezolvat problema eu zic ca se poate cu impamantare,au mai fost cazuri
100 ron ultim pret
Ce pret are si ce diametru are teava?
Negociabil,ca azi maine umbla mosu
Vand o sonda ph Hanna 1131 in stare perfecta folosita putin dar in stare noua.Pret 150 ron fix urgent!!
Contact pe mp
Vand Ph-metru de buzunar,model piccolo HI 1290,in stare buna calibrare in 2 puncte,impreuna cu solutii de calibrare de 4 si 7 ph cate 100ml.Pret 100 ron fix +transport

Solutii de calibrare de 4 si 7 ph cate 500ml ,100 ron ambele
Contact pe MP
Sonda este Hi 1131 de la Hanna si a fost folosita pentru teste 1 luna.
Pret 150 ron urgent!!!Contact pe Mp
Testerul este folosit 3 luni si se vinde la pachet cu aparat+electrod+solutii de calibrare.Aparatul este Hi 98112+electrod hi 1290.
Pret 100ron +transport
Oferte pe MP
Solutie de 4 si 7 am eu daca vrei.

Forum Index » Profile for tutucj » Messages posted by tutucj
Go to: