[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: asebastian
Forum Index » Profile for asebastian » Messages posted by asebastian
Vând urgent un Astronotus Ocellatus de 1 an ?i 6 luni, in Bucure?ti, Drumul taberei, la 100 lei. Sta cu o familie formata de Oscari care au început s?-l atace.
asebastian wrote:Donez un piranha red belly adult, 1 an, circa 15 cm. Bucure?ti, zona Drumul taberei

S-a dat. Se poate închide
Donez un piranha red belly adult, 1 an, circa 15 cm. Bucure?ti, zona Drumul taberei
Vând urgent 2 pe?ti piranha, vârst? 1 an. I-am crescut cu Astronotus îns? au început conflicte a?a c? am avut de ales. 50 lei buc. Bucure?ti
Plantele s-au dat. Mul?umesc!
Donez plante de suprafa?? Hydrocotyle leucocephala in Bucure?ti, Drumul taberei. Daca ave?i la schimb zebre, xifori e bine, daca nu, la fel. ??
Mul?umesc mult! Se acomodeaz? in noile case.
Gbyu69 wrote:Donez doi ancistrusi mari pereche au depus deja de 2 ori
Mai donez înc? 6 mai maricei de 6 cm
As vrea sa.donez la minim 2 persoane si valabil pana duminica

Am trimis PM
Salut!
?i-am trimis PM
Salut,
Mai ai plante?
Salut,
Mai ai plante?
Mul?umesc, Silviu. S-au acomodat bine pe?ti?orii.
Numai bine!
Ti-am trimis pm cu nr meu de telefon. A?tept s? m? suni.
Salut,
Vreau si eu câ?iva. Vreo 7-8.
De preferat in 13 septembrie.
Merci.
O zi buna!
Ai o poza? De unde e?ti?
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA
Schimb plante de suprafata Hydrocotyle leucocephala cu plante de substrat. Astept PM
Edited by Lucian:

Vezi ca, probabil din graba, ai uitat sa citesti Regulamentul... acesta nu este un site de vanzari-cumparari.
Avem anumite reguli si pretentii, de la userii nostri.
Multumesc pentru intelegere!
Schimb plante de suprafata Hydrocotyle leucocephala cu plante de substrat. Astept PM

Forum Index » Profile for asebastian » Messages posted by asebastian
Go to: