[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Cam asta va fi regimul de dozaj incepand de duminica:

image

Deocamdata si-au facut aparitia diatomele ....iar de sambata o sa intre si ceva vietati, CUC-i
Bine ca are Iliescu urmasi ....
Bai .. batran ii fi da obosit nu ))))

Pavelescule, pe postas tu la-i ingropat? ... sa trag si eu niste concluzii
Baga nisipul de acum, macar o sa elibereze tot ce mai are prin el. Este mai avantajos sa incepi cu toate bine spalate decat sa elibereze cine stie ce in apa sarata
E frumos!
De la toate poate sa fie . E simpatic piticu
Crezi ca orice usa o stie deschide? )))
fa si tu o poza cu standul, sa vedem si sa ne vina idei
Fain bazinul
Hai, sus cu el ... sa am si eu partener in Zeovit
Bazin cantuit: 60x45x45 + sump + fittinguri overflow (PVC-U, furtune, surface schimmer, loc-line retur reglabil)
Stand: la dimensiune deschis la culoare (colantat profi wenge)
Pret pentru setul de mai sus: 700 lei (fara transport - discutabil pentru judetele Satu Mare, Salaj, Bihor, Arad, Maramures, Cluj)

Reactor pat fluidizat: matrix sau Zeoliti (este vorba de cel din mijlocul pozei de mai jos) 170 lei
Pompa Atman 1300lph: 100 lei
SunSun 600lph reglabil = 60 lei
Lampa suspendata 5x24W T5 + 12 LED 3W :se aprind separat: 2x24W T5, 3x24W T5, 12x3W LED = 450 lei
Driver/Sursa leduri curent constant ELN 30-48 (duce pana la 14 leduri de 3W) 650mA curent constant
Loc-line albastru dual nozle 1/2 cu adaptor 3/4 = 50 lei/buc
Loc-line negru dual nozle fara mufa = 50 lei/buc
Hidrometru Sera = 25 lei
Bitelie CO2 Germania - 2 kg - revizie valabila 2017 = 250 lei
Filtru Hang-on Dolphin 800 (capacitate aprox 2l de material filtrant, debit reglabil 0-800lph) latime 29cm = 80 lei
Acvariu, lampa, reactor

image

Filtrul cascada:
image
S-a lasat seara si am prins o vedere interesanta ...
Crabul asta-i reef safe?
image
Am vorbit cu Cristi mai devreme si-i spuneam ca tare m-ar tenta sa cresc un Mandarin .. Stiu, nu o sa aiba ce manca, nu am pozi, nu am multa piatra ... dar oare nu gasesc unul caruia sa-i placa artemia congelata?
Sau poate ma aprovizioneaza cineva cu o cultura zdravana de *pozi ... pentru startul initial
Andrei1234 wrote:E acelasi producator, doar ca red sea coral pro are valori mai mari de Ca, Mg....

Sarea asta-i perfecta, am folosit-o multa vreme, insa nu pe sistemul pe care l-am ales.
Nu Ca si Mg ma dor pe mine cat valoarea mare a Kh ce nu este perfect compatibila cu ULNS.

Am sa o vand si comand ori Red Sea (galeata albastra) ori Korallen-Zucht Reefer's Best Coral Reef Salt, am sa vorbesc cu Pety sa vad cand aduce.
La 400l de apa iti trebuie un skimmer sanatos, un Beckett ar fi ideal
Sa ne spui pentru ce bazin ai nevoie, sa vedem daca te putem ajuta
Om vedea ce voi face ... pana sa imi pice in mana ceva alb/negru va ramane asa.

Day4:

Zeobak: 1 drop daily
Sponge Power: 1 drop daily
ZeoStart 0.05 ml / 2 x daily

Azi voi ajusta salinitatea daca va fi nevoie.

Am facut o mare gresala cand am comandat sarea in sensul ca am Red Sea Coral Pro ... vreo 6 kg si se pare ca am nevoie de Red Sea normal ...
Deci, nu
Nici mie nu imi displace culoarea iar pe albul acela mai ca arata mai ciudat negrul
Deci, toata lumea sa cotrobaie prin cutii, cutiute, beciuri, garaje, debarale, spaituri si alte locuri numai de voi stiute si gasiti un loc-line negru dual cu niplu de 1/2 ... ofer la schimb poze care nu va irita vederea )
Asa cum am promis ...
FTS Day 3:

image
Merci, Shubi!

Azi am reusit sa imbunatatesc rockscape-ul. Am mutat piatra din extrema dreapta in stanga sus, acolo unde pare ca lipseste ceva ... Iar e ceata de la adeziv
Iar va fac sa asteptati ...

Si azi este pauza in dozaj, de maine (ziua 4) pana in ziua a 10-a vom avea urmatoarele elemente de dozat:

Zeobak: 1 drop daily
Sponge Power: 1 drop daily
ZeoStart 0.05 ml / 2 x daily

Maine voi face un set de teste pentru a ajusta concentratiile Ca, Mg, Alk, Salinitate la nivelurile ideale.
Din ziua a 10-a ma gandesc sa incep sa populez daca totu-i in regula

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: