[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: conty
Forum Index » Profile for conty » Messages posted by conty
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA

Vezi ca nu este prima atentionare pe care o primesti
Alber
Vezi ca, probabil din graba, ai uitat sa citesti Regulamentele mai ales cel al ariei de Vanzari...
Avem anumite reguli si pretentii, de la userii nostri.
Multumesc pentru intelegere!

Administratia

doi scalari maturi, au depus de nenumarate ori dar toate icrele au fost mancate de melci pomaceea, doi black moly, doi sanitari synodontys adulti, nu stiu ce sunt, plante, precum si peste 100 pui de pomaceea, substrat format din nisip de granulatie mica si melci de substrat suficienti. toate se doneaza deoarece desfiintez acvariul, ma mut din localitate. zona ambulanta tulcea, telefon 0757131946, nu trimit in alte locatii, toate se ridica personal sau prin intermediari.
Vezi ca, probabil din graba, ai uitat sa citesti Regulamentul ariei Vanzari...

Multumesc pentru intelegere!

Administratia
dau la schimb melci pomaceea de aproximativ un cm pe plante de acvariu, am vre-o 100 de bucati, poate chiar mai multi. relatii pe pm
donez doi plecostomus de dimensiuni intre 15 - 20 cm in tulcea. relatii pe pm
am achizitionat un filtru aqua pro 1200 in august 2012 si de vre-o luna are rotorul (partea magnetica) pleznita in doua bucati, la garantie mi s-a spus ca ei prin politica firmei nu inlocuiesc rotoarele deoarece sunt consumabile iar un rotor nou este 50 de lei. am fost sfatuit sa imi cumpar unul nou sau daca nu imi convine sa schimb filtrul. Ca sa concluzionez pot spune ca rotoarele de la aceste filtre sunt pref, acum nu am cumparat unul nou ca sa stiu daca si acela e la fel de prost. cert este ca zgomot facea si la mine si imi merge si acum cu un debit redus si foarte zgomotos.
schimb jack dempsey cu creveti de apa duce. am vre-o 10 - 15 bucati de jack dempsey de vre-o 2 cm. doritorii sa ma contacteze prin PM

Forum Index » Profile for conty » Messages posted by conty
Go to: