[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristian.satmar
Forum Index » Profile for cristian.satmar » Messages posted by cristian.satmar
Va multumesc celor care mi-au raspuns. Important este sa reziste sticla de 10 mm, si pentru orice eventualitate o sa aplelez la intarituri.
Vreau sa-mi fac un acvariu L=95; l=50; h=60, si-i rog pe cei cu experienta sa-mi spuna daca rezista la aceste dimensiuni, ce grosime am nevoie la sticla si daca e nevoie de intarituri. Va multumesc anticipat.
Da, este adevarat ca sunt multi ancistrus pentru dimensiunile acvariului meu dar majoritatea sunt mici cam de 1,5 cm. S-au inmultit foarte bine aproape in fiecare an cam prin primavara apare cate-o nou generatie, vreau totusi sa-mi mai fac un acvariu mare (L=95 cm; l=50 cm; h=70cm) si va rog pe cei care puteti sa ma sfatuiti sa-mi spuneti daca rezista un acvariu de dimensiunile astea si daca a e suficient sa-l fac din sticla de 10 mm, sau daca e nevoie de intarituri. Multumesc.
Buna ziua, sunt Cristian Satmar din Dej, judetul Cluj. Desi am acvariu de 8 ani, ma cosider incepator pentru ca nu decat 2 specii de pesti intrun acvariu de 30L mai exact vreo 8-9 guppy si multi (aproximativ 50-60 nu pot sa-i numar) ancistrus care se inmultesc destul de bine.

Forum Index » Profile for cristian.satmar » Messages posted by cristian.satmar
Go to: