| Message |
|
|
|
mda.....doar pompa de aer...pt aerare
|
 |
|
|
scorpionul wrote:m-am uitat pe net si nu cred ca se potriveste la problema ta. Acesta e un deparazitar pe cand tu te confrunti cu o alta problema. "Da-i fiecarei boli tratamentul potrivit". Cauta sa cumperi ce ti-am zis sau echivalente de la alte firme de traditie gen JBL SERA etc
Aha,acum mi-am dat comanda la Tetra AquaSafe si TetraEasyBalance. Si mai am o intrebare,asta care il am eu,este filtru cu burete sau doar de aerare?
|
 |
|
|
scorpionul wrote:
bogdan10_baciu wrote:Am fost la petshop la mn in oras le-am explicat cum sta treaba si mi-au dat o sticluta de desinfectant[/url]http://www.price.ro/specificatii_dajana_fmc_20ml_407440.htm,nu stiu cat e de bun,sau daca are ceva efecte....
nu cunosc produsul si nu pot sa iti spun nimic despre el. Cand mai cumperi ceva incearca sa iei de la firme cu traditie chiar daca produsele sunt mai scumpe. Ei au o experienta pe care altii o vor acumula poate in timp
Da,asa o sa fac,o sa urmez sfaturile primite,multumesc !!!!
|
 |
|
|
scorpionul wrote:
bogdan10_baciu wrote:Da am gresit. Am o femela matura,de vreo 5-6 cm,doi masculi in crestere,medii daca pot spune asa,si restul sunt pui,majoritatea de 3 cm. Aha,asa o sa fac, si cam ce filtru imi recomandati? De aceea stau destul de mult pe fundul acvariului si nu sunt asa vioi(nu toti)?
ei sunt afectati mai mult sau mai putin in functie de dezvoltarea fiecaruia. Unii rezista mai bine socului pe care l-ai produs, altii mai putin sau deloc
Interesant e ca cei mici nu par asa afectati,sau nu in aceeasi masura precum cei mari...
|
 |
|
|
|
Am fost la petshop la mn in oras le-am explicat cum sta treaba si mi-au dat o sticluta de desinfectant[/url]http://www.price.ro/specificatii_dajana_fmc_20ml_407440.htm,nu stiu cat e de bun,sau daca are ceva efecte....
|
 |
|
|
|
Da am gresit. Am o femela matura,de vreo 5-6 cm,doi masculi in crestere,medii daca pot spune asa,si restul sunt pui,majoritatea de 3 cm. Aha,asa o sa fac, si cam ce filtru imi recomandati? De aceea stau destul de mult pe fundul acvariului si nu sunt asa vioi(nu toti)?
|
 |
|
|
|
Stai linistit,ca sunt pregatit sa primesc orice imi poate fi de ajutor. Experienta...nu cred ca se poate numi...am acvariul din noiembrie,deci.... Am cautat pe net,am citit tot felul de forumuri si chestii,dar cel mai bine e sa te dirijeze cineva in cunostinta de cauza....
|
 |
|
|
|
Nu am,doar cel de aerare. Apa am schimbat-o de o saptamana,total,deoarece nu mai fusese schimbata de ceva vreme,si am tinut acvariul cu toate in el in afara de pesti o noapte,undeva la 14 ore. Uite si poze
|
 |
|
|
De undeva de langa Brasov,Intorsura Buzaului,cu siguranta ati auzit de"Polul Nord" al Romaniei  . Acum am constatat ca mi-a murit femela....  (  (
|
 |
|
|
|
Buna ! De doua zile am observat o problema la o femela xipho...aceasta nu se mai ridica de jos,iar astazi am observat ca pluteste doar cu capul in jos,de parca ar fi paralizata de la mijloc,si foarte ametita,ce as putea sa fac,are cineva vreo idee ce a provocat asta? Tin sa mentionez ca am un acvariu de 80L,in el am 11 xipho,din care 2 femele mature,2 masculi in crestere si restul putin sub mediu + un sanitar. acvariul este luminat,plante in substrat,si sistem de aerare+incalzitor cu termostat. Temperatura e mereu intre 22-24 grade. Astept raspunsuri si ajutor,Multumesc!!!!!!
|
 |
|
|
|
|