[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dorutheos
Forum Index » Profile for dorutheos » Messages posted by dorutheos
...in seara asta ma apuc...multumesc tuturor pentru raspuns.
ms....trec la treaba..
o sa ma interesez de cele 3 elemente....
pentru co2 am cumparat proflora bio 80...are borcan de 1 litru pipa,furtun imi trebuie doar compozitia si cantitatile care trebuie sa le pun...deci va rog daca se poate sa imi dati o reteta de co2 pentru 1 litru de apa.
..pentru fertilizare ce imi recomanzi ovidiu?
...plante am 3 Anubias barteri var. Nana 'Marble'
sdi 3 Anubias barteri 'Coffeefolia'

...va salut de la Gorj!
sunt nou pe forum si pot spune nou si in acvaristica.M-am mai ocupat cu multi ani in urma de asa ceva dar cu o gramada de esecuri.
Am multe intrebari sa va pun cu privire la cresterea pestilor si intretinerea acvariului...deocamdata si cred ca pentru o perioada destul de lunga,pana
capat ceva experienta,am un acvariu de 80L;30l;40i...filtru EHEIM,nu stiu seria dar mi s-a spus ca este pentru acvariu de 120l.Este popula cu 2 gurami maturi,2 leri tot maturi,2 robostomus,
incalzitorul tine apa la 26-27 grade,am strat de pietrisi 4-5 cm,plantele toate au frunze late nu stiu cum se numesc,sorry,cand le-am cumparat m-i s-a spus dar am uitat...oricum ma interesez si o sa postez.Iluminatul este asigurat de doua neoane care au venit atasate la capacul acvariului,ma gandesc ca este ok iluminatul,m-i se pare ca ar fi lumina suficienta...ma ingrijoreaza in schimb CO2-ul....nu am.
M-am uitat pe forum si chiar acum am pus la format o BOMBA CO2,cred ca asa ii zice.Tubul si furtunul le-am luat din magazin si cu pipa de la capatul furtunului....nu stiu daca am preparat cum trebuie compozitia...la 1L de apa am pus o cana de zahar,2 pliculete de gelatina,c-am un sfert de ligurita de bicarbonat de sodiu si sunt puse la frigider...urmeaza drojdia...nu sunt sigur ce va iesi..pana cumpar o instalatie de CO2 vreau sa ma pun la punct cu ce am....in privinta CO2 vreau sa imi mai dati ceva sfaturi...am inteles ca este vital pentru plante.
...se intampla ceva nedorit daca am pus o cana de zahar si 2 pliculete de gelatina la 1L de apa...drojdia am pus-o in cantitate normala....multumesc.

Forum Index » Profile for dorutheos » Messages posted by dorutheos
Go to: