[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dorutheos
Forum Index » Profile for dorutheos » Messages posted by dorutheos
..ferropol 24 cum se administreaza?Cu lumina aprinsa s-au dupa ce se stinge lumina la acvariu?
multumesc frumos!
tot incerc cu proflora 80...este a doua oara cand incerc si vad ca nu merge.Am impartit cantitatile pentru ca borcanul meu are 750gr...dar degeaba.Este a doua zi si nimic pana acum.Mi-e frica sa nu pierd plantele,am dat pe ele 150 ron...le-am pus acum ferropol si ferropol24,dar imi trebuie co2 neaparat.Am auzit ceva de easy carbo,sunt niste picaturi cu co2...nu stiu nimic despre ele.
...multumesc frumos..ok ne mutam cu discutiile acolo.
ferropol de la jbl imi spune-ti si mie cum se administreaza?Pe site spune 5ml la 20l de apa...si pe tub are aplicata intrebuintarea tradusa in romana si scrie 10ml la 20l de apa.
Multam...sa vad ce rezultate am dupa compozitia de aseara.Pana acum,niciun rezultat.Am inteles ca se gasesc in comert niste pliculete la vanzare cu CO2,cred ca au c-am aceeasi compozitie.
este proflora 80 de la JBL..are 750 ml.
cum se face cu sticla de 2,5 l?Nu cedeaza la presiune fiind PET?Am inteles ca se ingaureste dopul sticlei pe unde se baga furtunul,dar ma gandesc ca va iesi pe langa furtun co2...ar fi mult mai convenabil cu sticla mai mare.
asta am folosit-o si eu numai ca sticla are 750 de gr in loc de 2,5l...am impartit cantitatile...sa vad ce iese acum.
pai ... am facut ieri una dar nu cred ca am pastrat concentratiile exacte si nu am avut niciun rezultat. Iar astazi am respectat reteta si sunt curios ce va iesii. Am la frigider zaharul si gelatina in 15minute le scot si urmeaza sa pun drojdia , sper sa faca reactia.
...ma chinui cu co2-ul...incerc sa fac o bomba co2.
...n-o lua chiar asa,este pur si simplu un nick name,atata tot,sunt student la Teologie.
..nu sunt Dumnezeu,dar el este in noi si in tot ceea ce facem,inclusiv in acvaristica daca o practicam din suflet..
Theos vine de la Dumnezeu in limba greaca...!
...da,este interesant ce spui,dar deocamdata sunt inca sf-uri termenii astia..
...doru ciobanu ma numesc...de acolo vine dorutheos,
inca nu am citit cele 2 ghiduri,dar am sa o fac cat mai repede,o sa postez si cateva foto cu acvariul meu dar peste putin timp....
...ce concentratii ai pus in JBL ProFlora bio80...am si eu unul si chiar astazi am incercat sa ii dau drumul si vad ca nu da niciun rezultat.
...sunt din TG-JIU...pot spune ca sunt incepator in aceasta arta,pentru ca pana la urma cred ca se poate numi asa,cu toate ca am mai avut vreo doua acvarii cu ani in urma si cu rezultate dezastruoase...nu stiam cu ce se ''mananca'' acvaristica.Termenii cum sunt ciclarea s-au sbstrat care vad ca trebuie cunoscuti chiar de la inceput,erau straini de mine...sper sa ave-ti rabdarea necesara si chiar va rog acest lucru pana voi intelege pe deplin si sa pun in practica cu ajutorul vostru cunostintele inmagazinate de acum in colo....multumesc anticipat.
...ooooma bucur ca este cine va din orasul lui Brancusi
am ciclat apa...este cristal de limpede,acvariul este de 80 litri si am 2 neoane pe el sunt din fabrica PL24W
APOI 220-240V 50-60HZ c-am asta scrie pe el.O sa fac si niste foto dar cu tel mobil si nu stiu daca vor fi foarte reusite.
..M-AM DOCUMENTAT PUTIN DESPRE FERTILIZARE...cu DUPLA ROOT se trateaza substratul am vazut...dar imi pun intrebarea cand se trateaza...cand este acvariul fara plante s-au se poate trata si cand sunt pesti si plante in el ?Asta nu mai scrie acolo,spune doar ca se trateaza substratul acvariului.
temperatura este de 27 grade...este buna?
pestii i-am scris mai sus.

Forum Index » Profile for dorutheos » Messages posted by dorutheos
Go to: