[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sTTTk
Forum Index » Profile for sTTTk » Messages posted by sTTTk
Cum se mai incalzeste cred ca o sa fac o mica bolovano-expeditie
As vrea sa imi fac un bazin mai mare, insa momentan nu am unde sa ai fac loc, dar nu se stie nicioadata.
Or sa mai apara in curand 2 mici familii de mbune pitice cu temperament si culori exceptionale , dar trebuie sa mai calculez
Crys iti multumes pentru sfaturi, urari si critici. Pentru mine intotdeauna sunt foarte constructive.

La momentul filmarii in bazin aveam urmatorii pesti:
1m+4f moori
10 acei msuli
1m+3f chilumba red
1m+1f hongi srt
1m+1 elongatus chewere
1m johannii(care defapt era maingano) + 1 femela
8 puieti de saulosi
5 puieti socolofi.
1m+1f iodotropheus

Acum am ramas doar cu :
1m+4f moori
10 acei msuli
1m+2f iodotropheus

Pietrele pe care le am acum in bazin sunt luate din hornbach, si le-am luat pe considerentul ca sunt calcaroase si ma vor ajuta la mentinerea unei duritati mai mare, iar incetul cu incetul sau umplut de alge si au inceput sa se integreze mai bine dar crede-ma ca si pe mine ma bate gandul sa le schimb, la fel de mult si ideea sa renunt la background 3d.
Iti multumesc frumos pentru sfat si urari vereb.
Pe aceasta cale rog un administrator sa mute acest topic daca va crede de cuvinta la sectiunea cu acvarii cichilde.
Multumesc anticipat si sper cat de curand sa va placa noile schimbari care sunt ''pe drum'' daca pot spune asa ;)
Va salut baieti. Sper sa ne cunostem si sa pot afla cat mai multe lucruri frumoase despre acvaristica de la voi.
Multumesc frumos.
Nisipul este luat din Hornbach, culoare alb, granulatie 0.4-1.0
Dragi iubitori ai ciclidelor africane va voi prezenta micul meu colt de natura africana.

O mica prezentare a acvariului :

dimensiuni : 130x55x55, geam de 10mm

iluminare : capac cu neoane 2x54w

substrat : nisip alb 0.4-1mm

filtrare : 2 filtre externe

decor : background 3D + pietre calcaroase

fauna : ciclide malawi

populatia compusa din :

Cyrtocara Moori
Iodotropheus Sprengerae
Labidochromis caeruleus
Pseudotropheus Acei Msuli

Un mic videoclip :

Salutare,

Ma numesc Gabriel, am 28 ani, sunt din bucuresti si sunt pasionat de acvaristica de mic copil.
Prezentarea bazinului meu am sa o fac la sectiunea cu ciclide, fiind detinatorul unui bazin cu africani.

Forum Index » Profile for sTTTk » Messages posted by sTTTk
Go to: