[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Fujito
Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
scalari merg cam 1 la 50 litri . Din cate stiu scalari cu neoni nu prea sunt compatibili .
Update (sper sa fie ultimul ) a venit si noul filtru Sera 130 + UV

image

image

image
Ultimu pret 48 ron
foarte tare ma bucur enorm ca isi va reveni ;)
mai sta cu burta in sus ? in ce consta baia asta cu usturoi ? ;)
vreau si eu daca mai ai ;)
in primu rand 27 grade sunt cam mult pentru carasi , plus de asta carasi se tin 1 la 50 litri apa . bafta ;)
foarte interesant sa-ti traiasca ;)
Daca miroase a balta sau a peste , inseamna ca trebuie sa mai scoti si tu din apa bafta ;)
daca vrei mai lat si mai scund fa-ti 100x40x40 (si gasesti si capac de "firma" pe dimensiunea asta) dar am impresia ca iti trebuie si intarituri si sticla de 8 mm neaparat
cam mare 43 latime (parerea mea) eu l-as face in locul tau 80x35x45 sau 70x35x45 acuma depinde si de locul de care dispui si de locul in care il amplasezi. si ar merge mai bine sticla de 8 mm
4-6 exemplare de pomaceea
apa nu o sa mai fie tulbure sa tii filtrul non stop ;)
Rebela exista sticla de 5 mm ? sincer nu am auzit de asa ceva pana acuma
pozele intri pe www.imageshack.us dai browse selectezi poza si dai acolo start sau upload nu mai stiu exact si copiezi acolo linku . bafta
vine £4.50 (pompa)+ £2.95 shipping (costa cam mult 37 lei ) . Nu m-am uitat prin petshopuri sa vad daca se gaseste asa ceva .
poate gasiti asa ceva pentru transport http://www.amazon.co.uk/Sonic-Battery-Aquarium-Emergency-Transport/dp/B001R87ISQ
eu am vrut sa fac 100x40x45 si cineva mi-a recomandat sticla de 8 mm cu intaritoare la dimensiunile celui pe care vrei sa-l faci nu cred ca sunt necesare intaritoare . P.S. Lasa si mie un pm cu idul tau de messenger
ma scuzati de dublu post am uitat de apa (apa pana se umple sticla 2/3 din volumul acesteia)

pentru difuzor iti trebuie un powerhead , o sticla de 0,5 litri si furtune pentru al lega la reactor
1 pet 2 litri , 1 cana zahar , 1/3 cub drojdie proaspata sau la pliculet praf . (reactorul)

Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
Go to: