| Message |
|
|
|
scalari merg cam 1 la 50 litri . Din cate stiu scalari cu neoni nu prea sunt compatibili .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ultimu pret 48 ron
|
 |
|
|
|
foarte tare ma bucur enorm ca isi va reveni ;)
|
 |
|
|
|
mai sta cu burta in sus ? in ce consta baia asta cu usturoi ? ;)
|
 |
|
|
|
vreau si eu daca mai ai ;)
|
 |
|
|
|
in primu rand 27 grade sunt cam mult pentru carasi , plus de asta carasi se tin 1 la 50 litri apa . bafta ;)
|
 |
|
|
|
foarte interesant sa-ti traiasca ;)
|
 |
|
|
|
Daca miroase a balta sau a peste , inseamna ca trebuie sa mai scoti si tu din apa bafta ;)
|
 |
|
|
|
daca vrei mai lat si mai scund fa-ti 100x40x40 (si gasesti si capac de "firma" pe dimensiunea asta) dar am impresia ca iti trebuie si intarituri si sticla de 8 mm neaparat
|
 |
|
|
cam mare 43 latime (parerea mea) eu l-as face in locul tau 80x35x45 sau 70x35x45 acuma depinde si de locul de care dispui si de locul in care il amplasezi. si ar merge mai bine sticla de 8 mm 
|
 |
|
|
4-6 exemplare de pomaceea 
|
 |
|
|
|
apa nu o sa mai fie tulbure sa tii filtrul non stop ;)
|
 |
|
|
|
Rebela exista sticla de 5 mm ? sincer nu am auzit de asa ceva pana acuma
|
 |
|
|
|
pozele intri pe www.imageshack.us dai browse selectezi poza si dai acolo start sau upload nu mai stiu exact si copiezi acolo linku . bafta
|
 |
|
|
vine £4.50 (pompa)+ £2.95 shipping (costa cam mult 37 lei  ) . Nu m-am uitat prin petshopuri sa vad daca se gaseste asa ceva .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
eu am vrut sa fac 100x40x45 si cineva mi-a recomandat sticla de 8 mm cu intaritoare la dimensiunile celui pe care vrei sa-l faci nu cred ca sunt necesare intaritoare . P.S. Lasa si mie un pm cu idul tau de messenger
|
 |
|
|
|
ma scuzati de dublu post am uitat de apa (apa pana se umple sticla 2/3 din volumul acesteia)
pentru difuzor iti trebuie un powerhead , o sticla de 0,5 litri si furtune pentru al lega la reactor
|
 |
|
|
|
1 pet 2 litri , 1 cana zahar , 1/3 cub drojdie proaspata sau la pliculet praf . (reactorul)
|
 |
|
|