Message |
|
Am avut bomba, dar nu am folosit produsele A si B de la JBL, ci banalele zahar, gelatina si drojdie din comert. Nu cred ca exista cineva care sa stie combinatia exacta pentru baznul tau, ar fi mult prea simplu.  Stai linistit, nu va trebui sa zugravesti din cauza difuzorului.
|
 |
|
Frumos, n-am ce zice.
Dar am o nedumerire. Nu-i cam multa lumina? 70 de W la treizeci si un pic de litri brut?
Cred ca ti-ai raspuns singur la intrebari inainte de a le pune.
Parerea mea este ca acest topic se afla la o rubrica nepotrivita.
|
 |
|
si nu este bun? nici natalitul sau volcanitul nu se acopera
Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Dupla este un producator de top din domeniu. Cauta informatii despre linia lor de fertilizare. Vezi ca la sectiunea "interview" de pe site este o discutie cu niste reprezentanti importanti ai firmei Dupla.
|
 |
|
Dupla Ground nu se acopera. E un substrat inert, cu porozitate mare si foarte usor.
|
 |
|
daca printr-o ridicare usoara a acvariului nu reusesti sa elimini umezeala,....
Cu siguranta colegul Radu.U se referea la capac, nu la intregul acvariu. Lasa capacul deschis peste noapte.
|
 |
|
Pune o poza cu ce scrie pe neonul tau. Nu orice tub fluorescent e bun in acvaristica. Am impresia ca tu cam incurci borcanele: tub de 55 w nu prea exista.
|
 |
|
110% de acord cu scificuss. Insa in acest caz vei avea nevoie si de fertilizare. Oricum, la co2 si fertilizare vei ajunge mai devreme sau mai tarziu. Imi dai te rog niste detalii despre neonul tau de 55 w?
|
 |
|
E perfect, cu conditia sa-l gasesti.
|
 |
|
Dar, un aspect negativ...capacelul care inchide teava de retur e slab fixat, sare adesea din locasul lui, apa nu mai vine in acvariu prin spray bar si...
Eu am infasurat acea piesa in putina banda de teflon.
|
 |
|
Absolut extraordinare ultimele 2 fotografii!!! Chapeau bas, si pentru bazin, si pentru poze!
|
 |
|
Am Tetratec Ex 700 de 15 luni. Am inlocuit bioballs si un cos de burete cu vata de la Sera. Il curat o data la 3-4 luni. Foarte silentios, am dormit cu el in camera vreun an. Nici vorba de vreo scurgere.
|
 |
|
Scuze, ma gandeam la Eheim 2224.
|
 |
|
Eu zic ca merge la 70-80 litri.
|
 |
|
330 litri primiti..... Ce sa mai zici... Cu un asemenea spatiu chiar e bine sa te hotarasti ce vrei sa faci. Eu as merge pe 6 scalari in loc de 20 tetra. Hai, fa un efort si ia-ti un filtru extern. Spor la treaba!
PS.: Schema in paint e bestiala
Esti sigur ca ai postat unde trebuie?
|
 |
|
Nu ai substrat sau nu ai substrat nutritiv? Daca vrei buturugi si pietre, ai putea sa legi pe ele anubiasi, microsorumi si diversi muschi. Mai poti adauga si niste pistia, o planta care nu se planteaza, pluteste la suprafata apei si iti consuma nutrientii din apa. Pune acvariul intr-un loc ferit de lumina directa a soarelui. Altfel nu vei avea loc pentru plante din cauza algelor. 8-10 ore program de iluminare e suficient.
|
 |
|
Pe cand un filtru extern?
|
 |
|
Da-mi un semn cand esti prin Cluj.
|
 |
|
Cumpara-ti o butelie de 2-3 kg. Vei avea probleme la incarcarea celei de 500 gr.
|
 |
|
Foarte pe scurt: BRAVO!
|
 |
|
Mi s-a parut ca a reactionat ca un peste sanatos atunci cand s-a apropiat celalalt barbus... In general, pestii astia nu sunt chiar sanatosi... la cap! Oricum, fii cu ochii pe el.
|
 |
|