[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorin_arad
Forum Index » Profile for sorin_arad » Messages posted by sorin_arad
Vand acvariu Cayman 240 litri in stare perfecta+aparatura necesara+pesti, plante etc...
Detalii pe pm...
Pret 1500 ron
Si unul din melcii mei a avut aceleasi simptome...si azi l-am gasit mort, deci cred ca asa fac ei cand le vine sfarsitu'
Schimb urmatorii pesti cu alti pesti sau creveti...
- 1 mascul leeri aprox 10 cm
- 2 gibiceps 10- 12 cm
- 10 guppy
Astept ofertele voastre...
Mersi mult Val pentru raspuns...
alber wrote:Cu placere Sephiroth
Si pentru ca tot am scris, si pentru ca tot mi-am petrecut vreo 2 ore cu coatili in acvariu, va anunt ca am de donat urmatoarele:
Limnophila aromatica-5 fire fix
Heteranthera zosterifolia -10-12 fire
Riccia-cam cat o nuca

Salut! Ai putea sa imi trimiti si mie cateva fire din fiecare ?
ai pm
Mai ai ceva melci si pentru mine?
Nu am sistem de CO2 si nici fertilizanti nu folosesc...Algele verzi mi se fac numai dupa ce curat filtru in rest nu am treaba...
Ai putea sa imi dai detalii despre tratament?
Mersi mult de raspunsuri...Am renuntat la botia pentru ca eu zic ca ii mai bine cu melci decat fara (adica mai bine curata ei algele de pe sticla decat sa le curat eu )
olinno wrote:sorin te rog sa ne dai o descriere mai complexa ca se te putem ajuta. ma refer la marimea acvariului, pesti, plante, lumina, schimb apa, unde este situat acvariul in camera, filtru, fertilizanti. eventual si o poza...

baphomet wrote:Cred ca poti sa bagi in timpul asta si ceva substante impotriva algelor

nu de mult am fost si eu pe idea ca subtantelea astea ar fi de folos, dar nu, face mai mult rau decat bine. Algele nu o sa dispara de la substante numa daca le departezi tu mechanic.

http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=7919 <--- aici ai toate detaliile despre acvariul meu...
Am observat la cativa pestisori ca au paraziti intestinali (adica au fecalele albe si raman agatate de ei) in rest se comporta normal, sunt vioi si mananca bine... Ce tratament sa folosesc fara sa deciclez acvariu?
ReBella wrote:Cum arata algele alea verzi ? O descriere , o poza ??
Si cum anume cureti filtrul si la cat timp ?

Filtru il curat cam la 2-3 saptamani intr-o galeata in care scot apa din acvariu cu care spal cat pot de bine toate piesele. Algele nu arata nici cum doar ca se inverzeste apa si ma enerveaza la maxim (din cauza asta curat filtru asa "des")
De ce dupa fiecare curatare a filtrului mi se umple acvariu de alge verzi?
Ataca botia lohachata melcii pomacea?
http://aquaworld.netfirms.com/Cyprinoidae/Botia/Botia_lohachata1.jpg
Scuze ... 50 lei
Acvariu e de 180 de litri si pesti am: guppy, platy, rasbora, cory, leeri... dinastia mititei pe care o sa ii dau la varu meu pe cand isi ia acvariu... mie cred ca o sa imi mai ramana cativa guppy, 3 leeri si 2 gibiceps...
Vreau sa imi aleg pesti din timp ca sa citesc cat de cat despre ei cate ceva inainte sa ii iau...
Multumesc!
Vand mopan superb aprox 40 cm inaltime...
[img]http://img237.imageshack.us/img237/4538/dscf4644.th.jpg" alt="image" />[/img] [/img]
Deci solutia ar fi sa renunt la pestele asta ...desi miar place foarte mult sa-l cresc...dar asta le-ar face rau pestisorilor pe care ii am acum...
Alber ce pesti mi-ai recomanda care sa creasca cam de 10-15 cm si sa fie pasnici?

Forum Index » Profile for sorin_arad » Messages posted by sorin_arad
Go to: