| Message |
|
|
|
Inseamna ca nu mai imi cumpar ca am vreo 10 pomaceea la care nu vreau sa renunt ca isi fac bine treaba si sticla e foarte curata...
Multumesc de raspunsuri...
|
 |
|
|
|
Am inteles ca sunt un fel de botia, nu stii au treaba cu melcii pomaceea?
|
 |
|
|
Am un acvariu de 180 litri in care am 10 neoni, 6 rasbora, 6 cory, 2 gibiceps, 2 hoplo si 3 leeri...
Mai pot pune si 2 pui de clown loach sau deja am prea multi pestisori? 
|
 |
|
|
Mie mi se pare ca cel cu picatele este caras  si nu pare deloc fericit...
|
 |
|
|
pc.ciprian stiu ca si eu am gasit acolo dar pretul mi s-a parut destul de mare...deci, eu vreau sa cumpar daca are cineva un capac de la un acvariu spart sau pe care nu il mai foloseste, nu vreau din magazin  ...
|
 |
|
|
|
Cumpar capac acvariu care sa nu fie home-made si sa aiba dimensiunile de maxim L=60 si l=30...
Multumesc...
|
 |
|
|
Am sa curat buturuga cu o perie si o spal bine, apoi o fierb in mai multe ape, sper sa fie de ajuns  ...nu cred ca are rost sa ma complic cu substante chimice...
Multumesc tuturor pentru raspunsuri  ....
|
 |
|
|
Pai a facut ceva alge pe ea si ma gandesc ca s-au format si bacterii dupa 3 luni de stat in aceeasi apa 
|
 |
|
|
|
Vreau sa refac setupul acvariului meu si vreau sa folosesc o buturuga pe care am uitat-o de aproximativ 3 luni afara intr-un butoi cu apa...cum trebuie sa o tratez sa o pot folosi din nou?
|
 |
|
|
Aceleasi probleme ca tine le-am avut si eu...acesti guppy care mi-au murit sau nascut la mine in acvariu, sunt pui nascuti in maternitate unde nu s-a facut selectia naturala si de aceea cred ca s-au imbolnavit si intr-un final  ... mi-au ramas cei care sau nascut printre plante si s-au descurcat singuri fara interventia mea si culmea e ca acestia sunt sanatosi desi mancau ce ramanea de la cei mari...
Si mie imi pare rau pentru ei dar asta e...toti ne ducem intr-un final  ...
|
 |
|
|
|
Azi le-am gasit moarte si pe celelalte femele, imi pare rau ca nu le-am putut salva...
Se poate inchide...
|
 |
|
|
|
Azi a murit una dintre femele, mai sunt 3 care se manifesta asa...chiar nimeni nu isi da seama care ar fi problema lor nici dupa ce am pus filmuletul?
|
 |
|
|
Culmea e ca nici un alt peste (leeri, neoni, xipho, rasbora) nu are probleme, toti se comporta normal numai ele au problema asta...
Nu stiu cat e pH-ul si nici nu am posibilitatea sa fac teste acum...oricum maine o sa schimb 30% din apa si o sa curat filtrul, sper sa isi revina.
http://www.youtube.com/watch?v=x6YczmUsh_A
|
 |
|
|
|
Azi i-am numarat si sunt 4 masculi si 7 femele...numai ele stau pe fundul acvariului si parca respira greu...
|
 |
|
|
|
Am in jur de 10 guppy masculi si femele si am observat ca in ultima vreme aproape toate femelele stau pe fundul acvariului, sunt bolnave?
|
 |
|
|
|
Cumpar acvariu cu capac de 50-60 litri (sa nu fie home-made)...
Multumesc...
|
 |
|
|
Din propria experienta am descoperit ca urmatori pesti sunt nocturni:
Hoplosternum Thoracatum:
Gibbiceps:
Mystus vittatus:

|
 |
|
|
|
Multumesc de raspuns...sper sa isi faca bine treaba si sa am pui
|
 |
|
|
|
Cum imi dau seama cand sunt pregatite de depus zebrele?
|
 |
|
|
|
Schimb 10 guppy(masculi si femele), 4 xipho(1 mascul+3 femele) si 2 zebre cu pesti(rasbora sau neoni)/creveti/melci...
+bonus celui care ia pestii 1 fir de vallisneria si melci melanoides tuberculata
|
 |
|
|