[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorin_arad
Forum Index » Profile for sorin_arad » Messages posted by sorin_arad
Inseamna ca nu mai imi cumpar ca am vreo 10 pomaceea la care nu vreau sa renunt ca isi fac bine treaba si sticla e foarte curata...
Multumesc de raspunsuri...
Am inteles ca sunt un fel de botia, nu stii au treaba cu melcii pomaceea?
Am un acvariu de 180 litri in care am 10 neoni, 6 rasbora, 6 cory, 2 gibiceps, 2 hoplo si 3 leeri...
Mai pot pune si 2 pui de clown loach sau deja am prea multi pestisori?
Mie mi se pare ca cel cu picatele este caras si nu pare deloc fericit...
pc.ciprian stiu ca si eu am gasit acolo dar pretul mi s-a parut destul de mare...deci, eu vreau sa cumpar daca are cineva un capac de la un acvariu spart sau pe care nu il mai foloseste, nu vreau din magazin...
Cumpar capac acvariu care sa nu fie home-made si sa aiba dimensiunile de maxim L=60 si l=30...
Multumesc...
Am sa curat buturuga cu o perie si o spal bine, apoi o fierb in mai multe ape, sper sa fie de ajuns ...nu cred ca are rost sa ma complic cu substante chimice...
Multumesc tuturor pentru raspunsuri ....
Pai a facut ceva alge pe ea si ma gandesc ca s-au format si bacterii dupa 3 luni de stat in aceeasi apa
Vreau sa refac setupul acvariului meu si vreau sa folosesc o buturuga pe care am uitat-o de aproximativ 3 luni afara intr-un butoi cu apa...cum trebuie sa o tratez sa o pot folosi din nou?
Aceleasi probleme ca tine le-am avut si eu...acesti guppy care mi-au murit sau nascut la mine in acvariu, sunt pui nascuti in maternitate unde nu s-a facut selectia naturala si de aceea cred ca s-au imbolnavit si intr-un final ... mi-au ramas cei care sau nascut printre plante si s-au descurcat singuri fara interventia mea si culmea e ca acestia sunt sanatosi desi mancau ce ramanea de la cei mari...

Si mie imi pare rau pentru ei dar asta e...toti ne ducem intr-un final ...
Azi le-am gasit moarte si pe celelalte femele, imi pare rau ca nu le-am putut salva...
Se poate inchide...
Azi a murit una dintre femele, mai sunt 3 care se manifesta asa...chiar nimeni nu isi da seama care ar fi problema lor nici dupa ce am pus filmuletul?
Culmea e ca nici un alt peste (leeri, neoni, xipho, rasbora) nu are probleme, toti se comporta normal numai ele au problema asta...
Nu stiu cat e pH-ul si nici nu am posibilitatea sa fac teste acum...oricum maine o sa schimb 30% din apa si o sa curat filtrul, sper sa isi revina.

http://www.youtube.com/watch?v=x6YczmUsh_A
Azi i-am numarat si sunt 4 masculi si 7 femele...numai ele stau pe fundul acvariului si parca respira greu...
Am in jur de 10 guppy masculi si femele si am observat ca in ultima vreme aproape toate femelele stau pe fundul acvariului, sunt bolnave?
Cumpar acvariu cu capac de 50-60 litri (sa nu fie home-made)...

Multumesc...
Din propria experienta am descoperit ca urmatori pesti sunt nocturni:
Hoplosternum Thoracatum:
image
Gibbiceps:
image
Mystus vittatus:
image
Multumesc de raspuns...sper sa isi faca bine treaba si sa am pui
Cum imi dau seama cand sunt pregatite de depus zebrele?
Schimb 10 guppy(masculi si femele), 4 xipho(1 mascul+3 femele) si 2 zebre cu pesti(rasbora sau neoni)/creveti/melci...

+bonus celui care ia pestii 1 fir de vallisneria si melci melanoides tuberculata

Forum Index » Profile for sorin_arad » Messages posted by sorin_arad
Go to: