Vad ca si la mine s-a pus praful pe aici asa ca sa va mai fac un update:
Gradina arata destul de bine as zice....
Aaaaa, daca va interesa de pesti, sunt destul de bine marea lor majoritate. Green Terror-ul si unul dintre Jaguari sunt pe duca, ambii si-au luat-o pe cocoasa, GT in timp ce era la masa, s-a hotarat el la 10 cm sa se bage in fata astora de 30+, l-au lovit rau de tot in si de cateva luni vad ca nu isi revine iar acum e chiar rau, Jaguarul cel mic (26 de cm ) si-a luat-o pe coaja cand a decis ca e mai smecher decat ala mijlociu (vreo 30 de cm). Momentan pare ca are coloana afectata si nu cred ca isi mai revine nici el. Vara asta am mai pierdut 2 RT cat eram in vacanta, as suspecta "fomica" astora mai mari.
Imbucurator, pana acum, e faptul ca generatia asta nu pare sa fie afectata de boala aia de ia curatat pe toti din cei anteriori.

Astia au ajuns la 6-11 cm as zice.
Daca am terminat cu vestile bune

am o pereche de Syn. Cel mai mare care era colorat frumos tare, e femela iar cei doi mai mici par masculi. Aseara au avut o tentativa esuata de depunere, femela depunea icre iar masculul ales, in loc ca le fecundeze, era preocupat sa le manance cum apareau. Cafteli intre femela si el dar pana la urma a iesit meci nul, nu icre nu scandal.
Am mai luat 3 Severumi green, nu stiu de ce, dar mi-au placut

.
Momentan am un chef maaare de reset, dar inca trag de mine sperand ca imi trece.
Cam atat.