[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu_9_4
Forum Index » Profile for Radu_9_4 » Messages posted by Radu_9_4
Am pus scalari in alt acvariu (super). Acum ce sa fac ca sa nu mai am pesti chinuiti? (Acvariul a inceput sa mi se supuna mai mult mie deoarece i-am aratat mamei cum scalari ii ciupesc de coada pe carasi si i-am scos imediat). Deci mai vreau sfaturi pt ca pesti mei sa fie super multumiti.
imi cer scuze pentru topicuri dar sunt foarte entuziasmat si de ... o sa imi treaca .. sper in legatura cu intelesul sfaturilor cu pesti (carasi +scalari/supra populare) nu prea pot face cine stie ce .... mama hotaraste si de ... e mai greu pana o conving
si 4 scalari (in jur de 5 guppy)
am un Hoplosternum thoracatum - Pestele sanitar 5 ancistrusi(din care 4 pui) 5 carasi si cativa guppy
am nevoie de sfaturi pentru amenajare , ce pesti sa mai iau (daca mai e nevoie) etc
un filmulet cu acvariul meu : http://www.youtube.com/watch?v=xYTF4eFY0LA las fi pus la galerie da era cu 98 mb mai mare
nu ma dezamagesti dar vreau sa il dau
am 2 masculi Helostoma temmincki si doar o femela. Cel pe care vreau sa il dau e plin de rani si are coada ca vai de ea (adica e rupta). Vreau doar sa ii fie bine.Sunt din cta.

http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=13485&pos=-7545
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=1093&pos=10
imi este mila de el
(toti cei 3 pesti i-am pus intr-un acvariu deoarece ii bateau pe toti ceilalti si chiar in acvariul mare tot se bateau ...) \

dati-mi pm sau postati daca sunteti interesati
imi poate pune si mie cineva poze cu specii de ancistrus? sunt innebunit dupa ei . Am gasit urmatoarele speci :
* A. aguaboensis
* A. bodenhameri
* A. bolivianus
* A. brevifilis
* A. brevipinnis
* A. bufonius
* A. caucanus
* A. centrolepis
* A. chagresi
* A. cirrhosus
* A. claro
* A. clementinae
* A. cryptophthalmus
* A. cuiabae
* A. damasceni
* A. dolichopterus
* A. dubius
* A. erinaceus
* A. eustictus
* A. formoso
* A. fulvus
* A. galani
* A. gibbiceps
* A. gymnorhynchus
* A. heterorhynchus
* A. hoplogenys
* A. jataiensis
* A. jelskii
* A. latifrons
* A. leucostictus
* A. lineolatus
* A. lithurgicus
* A. macrophthalmus
* A. maculatus
* A. malacops
* A. maracasae
* A. marcapatae
* A. martini
* A. mattogrossensis
* A. megalostomus
* A. minutus
* A. montanus
* A. multispinis
* A. nationi
* A. nudiceps
* A. occidentalis
* A. occloi
* A. parecis
* A. pirareta
* A. piriformis
* A. ranunculus
* A. reisi
* A. spinosus
* A. stigmaticus
* A. tamboensis
* A. taunayi
* A. temminckii
* A. tombador
* A. trinitatis
* A. triradiatus
* A. variolus
* A. verecundus
imi putit arata imagini cu care aveti poze?
sper ca nu sunt stresant dar sunt nou si sunt foarte entuziasmat ... sper sa imi treaca in urmatoarele zile
Sau ai putea la fel de bine sa pui niste Ancistrus . Iti spun din propria experieta ca fac o treaba buna . Doi pui sunt de ajuns cred . Daca nu se vede progresul mai ia 2 .Dar cred ca o sa se vada progresul cand se vor mari putin.
viulian wrote:Pai a gresit omu' putin cand a facut tag-ul eu am rezolvat-o cu copy paste:

http://img258.imageshack.us/img258/7066/20042008029ro5.jpg

masculi au "coarnele" bifurcate deci eu votez pentru femela
deci sa inteleg ca acvariul este supraaglomerat?
in acvariu de 102 litri am:
9 guppy
4 carasi
4 scalari
4 pesti negri din care unul e mai mic si pestritat (nu stiu cum se numesc deoarece nu iam gasit specia si nici poze cu ei pe internet)
2 Ancistrus cirrhosus pui + unul mai mare seama mult cu ei numai ca are coarne in fata (bifurcate)

un peste guppy a fatat si ii tin puii la suprafata intr-o cresa improvizata deoarece nu am stiut in ce sa ii pun pe moment pentru a nu fi macati dar ii voi introduce peste cateva zile/saptamani

deci acvariul imi este supra aglomerat? (sunt incepatur iar pesti au fost cumparati de mama si ea fiind incepatoare (am 14 ani))
am fost astazi in piata sa mai imi iau cativa pestisori si am vazut ca un individ isi racea apa din acvariu cu gheata . Solutia lui este buna si pentru acvariul meu sau mai bine ma abtin?

Forum Index » Profile for Radu_9_4 » Messages posted by Radu_9_4
Go to: