| Message |
|
|
la ce varstaisi incep ancistrusi viata sexuala? ca imi plac multi si vreau pui  ?
si daca imi sputeti spune la ce varsta are cati cm lungime
adica la varsta de x ani are y cm
va rog sa imi spune-ti si daca masculul mare se poate imperechea cu o femele careia ia aparut dimorfismul sexual de cateva saptamani
|
 |
|
|
nu le-ai vazut pe ale mele
dar nu spune ca le sunt buni si cum sa scap de ei  si asa am nopti nedormite si nu vreau sa stau sa ii pazesc
|
 |
|
|
nu stie nimeni?  am schimbat apa da nu am gasit niciun melc....sunt ascunsi .... chiar nu se poate scapa de ei? 
|
 |
|
|
invazie de melci portocalii (pomaceea cred) cum scap de ei?  ( ii urasc imi papa plantele ... si arata super urat(plantele)
ce sa fac? maine cand schimb apa o sa ma uit sa ii mai scot (azi am scos4-5)
|
 |
|
|
 i-am zis de muuulte ori sa imi mai ia un acvariu da nu a vrut  oricum par sa se simta bine(cred ca doar par  )
cat despre molly am citit pe google tot ce mi sa parut relevant dar despre comportament / personalitate/agresivitate (fata de alti masculi in perioada de imperechere si fata de alti pesti) nu am gasit nimic 
|
 |
|
|
in caz ca nu ai citit tot topicul posiobilitatile mele sunt destul de limitate de catre sponsor  si sponsorului ii plac mult carasi  i-am zis de nu stiu cate ori si nu a vrut  mai incerc dar mai spuneti-mi ceva despre molly 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
stiu asta da nu prea am ce sa fac ... cat despre molly ... stiti ceva de ei? nu mi sa raspuns la intrebarea despre ei 
|
 |
|
|
sunt mici inca cand vor creste o sa ii dau ... sau poate o sa imi iau un alt acvariu (sau mai bine zis o sa mi se ia  )
|
 |
|
|
Mi-am mai luat 4 molly 2 masculi si 2 femele , o pereche alb si negru si cealalta negru cu galben ... masculul galben este cam agresat de celalt mascul ... e in ordine?  (duminica cealalta poate o sa mai iau niste femele)
pesti din acvariu:
1 hoplosternum toracatum
4 ancistrus
3 guppy
4 carasi 3 voalati si 1 nu ii mai retin exact numele (este acela caruia ii cresc excrescente pe cap)
5 molly (3 femele 2 masculi)
(e cumva suprapopulat?  )
doriti sa pun poze&filme?
|
 |
|
|
m-am inculcat  scuzati-ma
nu ... nu ataca pe nimeni si e femela 
|
 |
|
|
stiu ca nu sunt sociabili dar sau obijnuit rareori ii vad ciomagindu-se ... au un dusman comun  mana mea cand pun pietre in acvariu sau fac modificari  alte pareri? 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
o sa pun si poze (mi-am redecorat acvariul mic cu pietre) si maine urmeaza acvariul mare  pozele putin mai tarziu 
|
 |
|
|
am venit de la munte si am observat ceva
pe capul celui mai mare caras a crescut ceva ... tot de culoarea solzilor sau mai rosiatica) ... sa ma ingrijorez? 
|
 |
|
|
magnet am .... acum am ce face  dar mai am o intrebare
care ar fi cauzele algelor ? intr-un timp nu aveam asa ceva in acvariu 
|
 |
|
|
alexbr wrote:Pestii par a fi ok dar apa e tulbure iar plantele sunt cam distruse. La cat timp sifonezi substratul si cati litri de apa schimbi ?
in jur de 20 l da nu stiu la ce te referi cu "La cat timp sifonezi substratul"
oricum plantele au fost devastate de melci care i-am scos acum 5zile-1 saptamana si sper ca in urmatoarea luna sa isi revina
apa e tulbure deoarece algele sau pus pe geamuri si cei 4 ancistrusi nu cred ca pot face fata
daca stiti cum sa curat algele alea mi-ar prinde bine 
|
 |
|
|
upload poze
http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=1097
dati-mi sfaturi si daca stit cum imi pot ajuta plantele (si eventul pesti care spu eu ca-s sanatosi)
si pareri despre acvariu
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|