[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: luci_sandor
Forum Index » Profile for luci_sandor » Messages posted by luci_sandor
Salutare.Eu am folosit, si inca folosesc la oscari philips aquarellle, si sunt foarte multumit.Mai poti incerca si aqua-glo.
Filtrul ar fi de ajuns, dar eu te-as sfatui sa mai suplimentezi macar cu unul intern, pentru a forma curenti de apa(sau macar un powerhead).Oscarii sunt pesti care fac mizerie mare in acvariu.
Ai rezolvat ceva la Sighisoara?
...oare nu-s multe linii drepte pe acolo..???sau asta s-a si urmarit...???
dar desigur, asta e doar parerea mea....
cel mai bine e sa ii iei mici...daca vrei sa incerci sa obtii o pereche...cum zice si kinderux la brasov gasesti la preturi acceptabile...
interesant top
reducere de pret 450 ron tot pachetul
reducere pret..tot ansamblul 900 ron
Salutare...da si tu niste detalii despre acvariu...Lxlxh, grosime sticla.In mod normal eu nu cred sa fie vreun pericol daca zgarieturile nu sunt adanci.Oricum presiunea apasa din interior spre exterior, iar sticla se taie exact invers.
cat de mari se fac ??ce altceva mai au nevoie pentru o ingrijire cosrespunzatoare in afara de ce au acum?ce fel de hrana mananca?
mersi!
gata...priceput..bagat la cap...
off-topic:pai se iubesc (vor-nu vor)...le-am spus ca nu o sa mai primeasca nimic de mancare daca nu se iubesc...asta in gluma...serios vorbind se tot curteaza unul pe altul...se ating...danseaza...sapa in nisip.....sa vedem ce-o iesi..
on topic:cum reglezi temperatura apei ce trece prin filtru daca el e pe coloana de apa calda de la centrala....pe acolo nu trece apa rece?sau e montat dupa ce apa trece prin centrala-->fierbinte?
sau mai bine...adapteaza-l la baterie..si astfel o sa poti regla cat de cat temperatura apei....
salutare...sa iti traiasca "africanii"
asta cred si eu..pentru ca sunt cozi de matura confectionate dintr-o tabla subtire....implicit este usor de "desfacut"
Acvariul de 450 l fara comoda, dar cu capac si neoane este 750 ron
Salutare..si bine ai venit!!!
oscarii s-au dat...a ramas acvariul
salutare si bine ai venit pe forum...parerea mea e ...sa citesti cu foarte mare atentie Aici " si Aici " si Aici "
Vezi cum faci sa duci majoritatea pestilor inapoi la petshop...ai o mare ciorba acolo...pestii sunt incompatibili din punct de vedere al cerintelor lor.
salutare!!!Bine ai venit!!!
ai Pm
am gasit modalitate mai ieftina de transport catre bucuresti 80 ron

Forum Index » Profile for luci_sandor » Messages posted by luci_sandor
Go to: