| Message |
|
|
Cel de la bison este moale de tot, comparabil cu exceptionalul DOW CORNING care este o pasta groasa de tot
Aici subscriu si eu...am lipit cu amandoua, dar DOW CORNING este net superior in ceea ce priveste vascozitatea, implicit calitatea lipiturii...
Oricum acvariul tau are dimensiuni reduse deci nu cred sa fie vreo problema. 
|
 |
|
|
trebuie sa vezi ce caracteristici are apa, sa nu fie diferenta de temperatura intre apa din acvariu si cea pe care o bagi...ar fi foarte bine sa ii faci niste teste.. 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
si eu as vrea sa merg...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
...bucurie....la mine in acvariur a "aparut" o papila... :18: :18: :18:
|
 |
|
|
Sa nu ne uiti cu poza, Luci
cand sa vin si eu cu poza...hop e deja aici... 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
In principiu se fasesc la orice magazin care comercializeaza feronerie pentru mobila.Nu fac gauri in parchet, sunt dintr-un plastic foarte rezistent.Poza am dar nu se vede piciorul.Daca ai rabdare pana miercuri cand merg la atelier am sa ii fac poze detaliate sa vezi despre ce e vorba.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
uitasem:am cam 35-40 kg destul pentru o suprafata de 150x60.
|
 |
|
|
|
Anunt valabil o spatamana.Daca nu se gasesc doritori am sa il arunc in spatele blocului.Doritorii il pot ridica din fagaras, sau il aduc eu la brasov saptamana viitoare, nu stiu exact in care zi.
Multumesc.
|
 |
|
|
|
Salutare, si bine ai venit!...frumos inceput...
|
 |
|
|
|
...s-a dat totul.se poate inchide topicul.Multumesc!
|
 |
|
|
|
...eu zic ca e toxic, si nu stiu daca rezista in apa...poxilina sigur e toxica, am eu si pe prospect scrie"toxica pentru vietuitoarele acvatice"
|
 |
|
|
|
i-ai luat de la sighisoara..???daca da ...aia sunt de la mine si kinderu...lasa-i sa se adapteze vreo zi-doua...si dupa aia incearca cu mancarea...la mine mancau fara probleme de toate:inima de vita, tetra doromin, jbl pt. chiclidae..
|
 |
|
|
|
...tot pachetul a plecat la timisoara...se poate inchide topicul.Multumesc!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
...da...parca se cheama "Nestrapol"...sau asa ceva din gama Policolor.Apropo de cost....am inteles ca e destul de scumpa...Daca gasesti ceva la un pret decent, da-ne si noua de veste! 
|
 |
|
|