Message |
|
am inteles
multumesc
|
 |
|
o alta problema care vroiam sa o ridic legata de filtre este urmatoarea : CAT DE DES TREBUIESC SCHIMBATE MATERIALELE FILTRANTE SI DE ASEMENEA DACA SE GASESC IN COMERT ATAT PT FILTRELE INTERNE DAR MAI ALES SA ZICEM PENTRU UN TETRATEC EX700 ???
Multumesc
|
 |
|
acvariul meu va fi cu capac , nu are un volum mare (125 L) si camera este cat se poate de aerisita atat in cursul zilei + aerul conditionat.
Multumesc de opinii.
|
 |
|
nu mai este valabila oferta?
|
 |
|
Pana la urma am optat pt un acvariu Rio 125 conform
LINK , avand in vedere ca o sa tin carasi aurii (4 +2 sanitari) , considerati ca este suficient filtrul intern cu care soseste acvariul sau ar trebui sa imi iau un Tetratec ex700 sau Ex 1200?
Astept opiniile voastre .
Va multumesc.
|
 |
|
Multumesc de opinia avizata.
|
 |
|
FOARTE MULTA LUME "MAI IN VARSTA" SPUNE CA NU ESTE BINE SA TII ACVARIUL IN CAMERA IN CARE DORMI, K EXISTA RISCUL SA FACI ASTM SAU BRONSITA ETC ETC.
CE ESTE MIT SI CE ESTE REALITATE ??????????
Multumesc si astept raspunsurile voastre .
|
 |
|
Aquanautic wrote:Sunt 2 modele AquaStar si AquaPro. Daca zici ca are in dotare un filtru mai mare si trebuie sa aiba si la baza acvariului un chenar din plastic negru si capacul de culoare neagra, atunci este AquaPro.
Acela este cu chenar jos si capac de culoare neagra
|
 |
|
Nu l-am luat de acolo ci dintr-un pet shop. Pretul lui a fost 330 . TE astept cu orice alte eventuale intrebari. Asa cum am zis si mai sus : 60x30x30 , capac cu 1 neon si 2 gauri de acces acoperite plus cele 2 filtre, eu am optat pt un filtru mai mare pt k am carasi aurii in el si .......
|
 |
|
Pretul scade la 250 ron
|
 |
|
DORESC ACHIZITIONAREA UNUI ACVARIU DE 200 LITRII, POATE FI HOME MADE, PREFERABIL CU GEAM DE 10 MM SI CAPAC.
aSTEPT OFERTE.
|
 |
|
Multumesc de raspuns !
|
 |
|
Vand acvariu 54 litri , folosit 2 saptamani , dimensiuni 60x30x30 . Este dotat cu filtru intern Eheim de 150l/H , incalzitor, capac standard cu un neon . Optional in cazul in care se doreste mai poate fi livrat cu un filtru intern Resun 1100 .
Pret 300 Ron (desi in magazin e 330 ) plus bonus filtrul Resun
VREAU CEVA MARE............................
|
 |
|
Multumesc de sugestii.
Probabil ca pana la urma o sa merg pe Tetra , o sa ma descurc si cu mediile de filtrare.
Ce vroiam sa intreb legat de EX 1200 daca am posibilitatea prin vre-un buton sa cresc sau sa micsorez debitul de apa care este filtrat ?
Multumesc
|
 |
|
problema este ca nu gasesc in comert capac la dimensiunea 100x50 ci doar la 100x40.
Iar legat de filtre daca vorbesti cu 5 persoane or sa iti recomande cel putin 6 filtre  asa k...... astept pareri obiective din partea voastra.
Multumesc
|
 |
|
Salut! As vrea sa construiesc un acvariu de cca 200 litri si am cateva intrebari :
In primul rand sticla, de 8 sau 10 mm ?
Apoi filtrare externa , am de ales intre Fluval 405 si TetraTec Ex1200 . Voi ce imi sugerati si de asemenea m-ar interesa daca gasesc in comert materiale filtrante de schimb.
Considerati utila montarea a 2 coolere in capac avand in vedere ca am de gand sa tin carasi in el ?
Dimensiunile acvariului Lxlxh am ales : 100x40x50 . Considerati ok aceasta configurare .
Astept orice sugestie din partea voastra privind problemele de mai sus .
Multumesc
|
 |
|
Salut, am un acvariu de 54 litri , fara plante sau substrat, in care am vreo 4 carasei si 2 sanitari mici, aerare facuta atat prin o perdea de bule cat si pri o piatra pe laturile lungi ale acvariului.
Problema este k , acvariul este facut de duminica iar apa este tulbure.
Cetoasa, cu particule mici prin ea desi am un filtru care filtreaza 500 litri/H. Cand am pus apa , am pus si de la Sera Aquatan conform indicatiilor. INTREBAREA ESTE DACA APA SE VA LIMPEZI IN TIMP SAU TREBUIE SA MAI FAC SI ALTE LUCRURI??
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU SFATURI!
|
 |
|
As fi interesat doar ca te rog sa imi spui ce acvariu ar trebui sa am pentru ei (cati litrii)!
Multumesc
|
 |
|
Am un caras cu burta umflata in partea dreapta, innoata pe o parte, mananca, este vioi, se joaca dar totusi are o pozitie nefireasca!
Sa incerc cu mazare ?
Si daca Da atunci tre sa iau mazare din comert , sa o fierb si sa le-o dau tocata marunt?
Multumesc de informatii si astept sugestiile voastre
|
 |
|