Message |
|
Oferta e inca valabila! 
|
 |
|
Pune si tu localitatea de unde esti
|
 |
|
S-au curatat fff bine si acum totul este Ok !
Multumesc de sfaturi !
|
 |
|
Am un Tetratec ex1200 montat pe un acvariu de 125 litri cu carasi, care filtru functioneaza de 1 luna de zile.
Am vazut ca pe furtune s-au depus reziduri.
Intrebarile mele pentru cei ce au astfel de filtre sunt urmatoarele:
- Ar trebui sa curat doar furtunele si daca Da atunci cum se pot curata cel mai usor ?
-Ar trebui sa curat si canistra sau sa nu umblu deocamdata la canistra ?
Astept sfaturile voastre.
Multumesc
|
 |
|
Intaritoare sus la capac pe jumatate si 
|
 |
|
Daca pleci de la premisa asta cu costurile ....... mai bine te lasi de acest sport.
|
 |
|
Am intr-un acvariu de 125 litri dotat cu filtru extern si carasi si doi ancistrusi care mi se par ca nu prea isi fac treaba in privinta curatarii pietrisului(de 3-5 mm) . Ar fi recomandati cei albinosi sau SI Si astfel incat sa imi curete mai bine acvariul ???
Multumesc
|
 |
|
Pare a fi un comportament normal pentru sanitari.
|
 |
|
|
 |
|
A venit montat pe un Juwel de 125 litri, are cca 40 cm lungime. Fotografii in cursul zilei de maine o sa pot pune.
|
 |
|
La ce dimensiuni te-ai gandit ?
|
 |
|
Cineva, cumva ? 
|
 |
|
Apropos de ochii carasilor : In piata sudului din Berceni este un pet shop unde au ceva carasi si care carasi, marea majoritate au ochii de culoare neagra dar un negru foarte "nenatural" . Este normal sa aiba aceasta culoare, eu nu am vazut nici la ai mei si nici prin alte acvarii sau magazine ?
PS: Sunt foarte inghesuiti cred k sunt 7-9 bucati de caras la 5-8 cm in maxim 30 litri de apa.
|
 |
|
Nu cred k o sa ai probleme daca este bine plantat. Intr-adevar "se mai baga in seama " cu plantele din acvariu dar de aici pana la dezradacinare..... cale lunga.
Intr-adevar am vazut prin pet shop-uri plante "roase"de carasi dar sa fim seriosi, daca puneai degetul pe sticla acvariului, se strangeau toti pestii si incercau "sa il manance" asadar infometarea sau hrana de proasta calitate ii determina la astfel de gesturi.
Iti urez succes cu plantele!
|
 |
|
ceva fotografii se poate sa vad si de asemeneA SPUNE daca anuntul e valabil doar pt Craiova!
|
 |
|
sunt curios sa vad ce scrie pe cutii la ingrediente , o sa verific diseara 
|
 |
|
Ok 
|
 |
|
Salut, am vazut un post al unui membru care spunea ca are 5 medii de filtrare tampon fff fine.
Ce se poate intampla daca pe un tetratec Ex1200 pun sa zicem 2-3 medii de filtrare fff fine, filtrul lucrand la un acvariu de 120 litrii?
Exista avantaje sau dezavantaje la aceast numar mai mare de filtre?
Multumesc.
|
 |
|
Vand filtru intern Juwel cu pompa de 650l/h , toate mediile filtrante plus cutia respectiva standard in care se monteaza toate acestea.
Filtrul a fost folosit cca 7 zile pentru ca intre timp am luat un filtru extern.
Pentru ca nu stiu ce pret sa cer astept ofertele voastre pe PM.
Multumesc .
|
 |
|
Rezultate am avut cu BaktoTabs de la Sera .
Recomand celor care mai au astfel de probleme, dupa 3-4 zile problema este rezolvata 
|
 |
|