Message |
|
Sau incearca cu niste tetraodoni ...efect garantat
Avea azi in obor .
|
 |
|
Sandu wrote:1.Acvariu slab luminat! (36 de W la 120 l)
Asa este slab rau de tot, am eu la un acvariu (borcan) 36W .
..........................
Mentionez ca acvariu (borcan) are 30 l
PS: scuzati-mi neatentia de mai sus unde nu am specificat volumul  .
|
 |
|
Rezolvat
Si inca o data iti multumesc arnoldx pentru buturuga .
Topic closed.
|
 |
|
Este bine venit acest topic ,deoarece si eu am o problema asemanatoare cu un acvariu de 30l si cu lungimea tot de 40 .
Momentan eu am o chinezarie luat din obor de 36W care este pus pe un geam deasupra acvariului, dimensiunea neonului este de 50 cm cu tot cu suport .
Peste 3 zile este gata si capacu la acest acvariu (borcan) si trebuie sa renunt la acest neon din cauza dimensiunii .
Am mai vazut discutii de becurile economice ca se potrivesc la acvariile astea asa micute , dar nu as vrea asa ceva , tot pe neon as vrea sa merg .
Apropo si mie imi place lucratura lu`Dalles.
|
 |
|
sal il vreau eu .....ca am mai avut si stiu cum este treaba cu ei astept un rsp de la tine 
|
 |
|
Nu putem bate palma , ca suntem prea departe si nu ajungem
Dar totusi iti multumesc, pentru oferta 
|
 |
|
As avea si eu nevoie de o buturuga , dau niste criptocorine pe ea.
Detali pe pm 
|
 |
|
Daca este vorba despre fosti mei conconusi , imi pare bine ca esti multumita de ei
BLK eu zic ca si jandarmi ar merge , te asigur ca sunt destul de vioi 
|
 |
|
PET wrote:hmm....ce sa mai intamplat cu povestea asta ?
Cu perechea asta nu reusesc sa scot pui , deoarece i-am pus de 3 ori sa depuna , si de fiecare data masculu facea cuib si cind vedea femela o batea da rau de tot , iar eu o scoteam din acvariu ca sigur o omora.
Si i-am lasat separat citeva saptamani , mai mult pentru femela sa se refaca si cind i sa vindecat aripioarele i-am bagat in acvariu comun si stau amindoi linistiti , femela mai mult ascunsa
Pe viitor o sa incerc cu o alta pereche 
|
 |
|
Mai bine ii dai drmu intr-un lac , ca o sa-i mearga mai bine, ca eu asta vara cind ma duceam la peste pe IORE mai se nimerea sa prind si citeva broscute, dastea cu timpla rosie si era chiar mari , deci faci cum crezi 
|
 |
|
Duminica trecuta avea in obor asa ceva .
Poate mai au si zilele astea .asa ca succes la cumparaturii 
|
 |
|
Ok . iti urez succes 
|
 |
|
Unde sunt pozele , link-ul ca eu nu vad nimic 
|
 |
|
BLeeD wrote:sper ca esti absolut sigur ca ai o pereche si nu-s 2 masculi ... 
Sunt sigur sigur .....ca nu cred ca si masculu face dungi dalea pe corp cum face femela si oricum are inotatoarele mai mici si ea este destul de maricica
Asa ca am o PERECHE 
|
 |
|
Am inteles
Multumesc Dolly 
|
 |
|
ce parere aveti ??? am procedat bine ???
|
 |
|
azi cind mam intors de la cafenea si am bagat femela de betta in acelasi acvariu cu masculu .... ei bine sau alergat eu putin asa dupa care femela a gasit ascunzatori pe acolo si sa ascuns
Iar eu mam culcat ca imi era somn ............iar cind ma trezesc ma uit in acvariu aproape ca femela nu mai are coada iar cuibu este relativ distrus .....acum eu am scos femela cu gindu ca daca o mai las o omoara de tot si am puso in alt vas lipit de acvariu unde este masculu
Acuma sper ca peste noapte sa masculu sa faca din nou cuibu iar maine dimineata sa bag femela
|
 |
|
eeeeeee atunci mai am rabdare pina maine si cind ma intorc de la cafenea o bag si o urmaresc "din umbra" ca nu se stie ce se petrece peste noapte :-)
Off Topic: ma bag la vinatoare de melci spiralati ca vad ca au iesit pe peretii acvariului ca maine nu cred ca mai vad nici unu 
|
 |
|
cred ca o bag mai pe seara ,,nu are prea multe dungi pe ea are vro 2-3 si pe tubul care ies icrele este scos in afara asa cum era la ascari lu` koala :-)
Si daca o bag in seara asta cit o las ??? o las pina maine dimineata cind ma trezesc sau mai o urmaresc din cind in cind ???
|
 |
|
hehhehehehe deabia am venit si eu de la tara si cum am intrat pe usa mam dus direct la acvariu sa vad ce fac bettanii si cind dau sa ma uit am observat un cuib f . interesant la suprafata apei
Acum vine si intrebarea ce fac sa bag femela acuma ca sa depuna si sa stau cu ochii pe ea sau sa o bag maine ???
|
 |
|