[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Rochi
Forum Index » Profile for Rochi » Messages posted by Rochi
O.k multumesc pentru sfaturi si o sa va mai tin la curent cu ce se intimpla
Gata am bagat masculu in acvariu si femela este intrun borcan linga acvariu in asa fel incit masculu sa vada femela .......acvariu lam acoperit cu un geam ptr a se pastra temperetura constanta si la suprafata
mie mie ca daca bag masculu primu se simte el stapin pe acvariu si cind bag femela sa o bata ca el este sefu acolo
Dar fac asa cum zici sa vad ce iese ca doar din greseli invata omu :-)
aha deci din cite am inteles eu masculu il pun acuma in acvariu si maine femela
temperatura este buna este de 27 sii ...
plante am si ceratopteris da am uitat sa o zic
o.k o sa scot si valisneria care era legata cu plumb ca sa stea si acvariu este sterit nu are substrat
si o sa bag sii un burete ptr filtrare care il foloseam eu mai de mult
o sa le fac in asa fel incit sa aiba si o sursa de lumina ptr a vedea icrele
Si multumesc ptr informati sunt binevenite
razvan wrote:RICCIA...

altceva nu mai spun ...

ce nu este buna ???? :o
Am o pereche de betta si mam gindit sa incerc sai reproduc si eu ...
Femela a stat toata saptamina separat de mascul macar nici nu sau vazut ,, au fost hraniti ff.bine cu tubii ,larve,fulgi si cu fix
Acuma am amenajat acvariu de reproducere ...acvariu de vro 8-10,temperatura este de vro27-29grade, cu plante de suprafata (ricia,niste nuferi daia micuti ) si alte plante valisneria spiralis unde sa se ascunda femela din calea mascului exitat la greu ...
Acuma am de gind sa bag femela ca sa se acomodeze cu acvariu ca am auzit ca ea se acomodeaza mai greu la noile conditii si maine sau poimaine vreau sa bag si masculu ....
Sper sa faca cuib si sa nu mi-o omoare pe femela cum a facut si prima data
Stai linistit ca revin ele la normal dar cum a zis si Dolly trebuie hranita bine

Asa am patit si eu cu o femela dupa ce am scoso de la depus si in 2 zile aproape ca sa facut in intregime aripioarele
Salut si bine ai venit .

Sarbatori frumoase si tie si multa sanatate
ce fel de mincare le dai ??? le dai cumva si hrana vie ??? larve sau tubifex???
Am inteles ,o sa vin sigur ca si duminica trecuta am fost
Vreau si eu un site ceva sau poze cu pesti astia sai vad si eu ca nu ii stiu
Salutare oameni buni , cine ma poate ajuta si pe mine cu un fir de Echinodorus Tenellus ???
Hai ca vin si eu
Sper sa ajung
Bine v-am gasit. Ma cheama Gabi si sunt din Bucuresti am 17 ani si pot spune ca ma ocup cu acvaristica din clasa a 5 a pentru ca-mi place si ma pasioneaza ,,,cu acvariile stau asa Unu cu dimensiunile (lungime=50,inaltime=30,latime=25) am un filtru intern resun dala mic temperatura este constanta la 25 grade C substrat = nisip cu pietris plante = valisneria spiralis , un echinodorus nu stiu de care si tot asa o planta cu frunze mari si un pic ascutite ca melci am asa numai daia de substrat si ca pesti am 1 betta si 2 cory si cu schimburile de apa fac o data la 2 zile cam jumatate din volum si cel deal 2 lea acvariu cu dimensiunile (lungime=50 inaltime=35 latime=30) ca filtru tot un resun ,tot acceasi temperatura , tot aceeleasi plante + in asta mai bag si co2 prin metoda obijnuita cu zahar si drojdie , si pesti am asa 3 cory , si 7 conconius si cu schimburile de apa cam la 2 zile vro 10 l de apa schimbata

Cam atiit despre mine si despre acvariile mele sau cum le ziceti voi "borcane" :-)

Forum Index » Profile for Rochi » Messages posted by Rochi
Go to: