[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihai20005
Forum Index » Profile for mihai20005 » Messages posted by mihai20005
Cum as putea sa imi deschid o "fabrica" de artemia ? Vreau asta deoarece pestisorii mei cam fac greva foamei si incet incet parca se sting si nu vreau asta . Astept sugestii, pentru cultura de artemia.
Eu am unul identic asa ca te pot ajuta. Eu il am setat la maxim si scufunda-l cat mai aproape de fund dar vezi ca nu traga vreun fir de nisip. Te sfatuiesc sa il cureti la 1-2 saptamani. La mine lucreaza perfect.
Cum se pot face culturi de drosofile ? Am dat azi la pesti si au mancat ca nebunii.
Si eu patesc la fel cu pestisorii mei si ma doare inima sincer cand vad ca nu mananca. Te poti uita la topicul deschis de mine in cadrul sectiunii "Boli si tratamente", iar topicul se numeste "Lipsa poftei de mancare la pestisori", le-am facut si tratament cu metronidazol, insa degeaba. Nu am nici hrana vie doar "musculite bete" pe care insa nu le-am dat ca mancare pana acuma.
Dupa parerea mea diferenta intre ceea ce ai scris tu "care e temeperatura" si retusurile care s-au facut mie mi se pare ca este cam mare. E se foloseste cand vorbesti cu prietenii la bloc sau pe strada, iar este in situatii oficiale cum este cazul aici, iar diferenta intre temeperatura si si temperatura NO COMENT! Oare cum te poti contrazice cand adevarul este atat de evident ?!
Am citit acuma pe pagina profipet, de unde stiu ca se aprovizioneaza magazinul si am vazut incalzitor juwel. E bun de ceva ?
Desi nu imi place sa ma repet (ca poate zice lumea ca sriu doar ca sa fac posturi) momentan nu am treaba la Bucuresti si nu am la ce veni plus ca nu stiu pe unde sunt petshopuri. Dar cat costa un SCUBA
Ce sa fac atunci, banii nu ar fii problema, insa nici 80 de lei nu as da pe unul, dar pe aici nu prea gasesc mai de nici unele, nci filtru FLUVAL, nu am gasit pe aici. Va dati seama cat de inapoiati suntem chiar daca ne situam la doar 80 de km de BUc. Un Scuba cat e ? Poate vine pe comanda.
Deci la 25 de lei este sau nu chinezarie ? Maine ma duc la petshop si acolo ma uit de incalzitor, asa ca ma documentez in seara asta
Parere mea este ca este cam scump, asa mi se pare mie, si in alta ordine de idei, care ar fii riscul daca as cumpara chinezarii la 25 de li, bineinteles au termostat
Cat este la tine un Tronic ? Am impresia ca prin zona pe aici sunt numai chinezarii, la mine se gasesc incalzitoare cam la 25 lei noi.
cat este un Tronic ?
Ce ziceti pestisorii mei (guppy+xifo) ar papa asa ceva, nu de alta dar am prin pivnita o gramada de asa ceva deh de la vin .
A venit vreme sa cumpar si incalzitor, ca deh vine iarna si deja am in acvariu 20 C si poate pestii mei clantane din dinti . Ce incalzitor ma sfatuiti sa iau ?
In legatura cu pestii mofturosi, aceeasi parere este si a mea, daca ii tii pe un singur fel de mancare si dupa le dai altceva, cateva zile nu vor prea vrea sa manance, dar dupa aceea se vor obisnui si vor ciugulii tot. Asa fac xifo ai mei acum, dupa vreo 3-4 zile de foame indelungata, poate chiar mai multa, in schimb guppy nu renunta la greva .
O fi vrut sa zica melci in loc de pesti
Multumesc tuturor, am inceput tratamentul cu metronidazol si furazolidon azi. Sper sa ii vindec
Le dau mancare amestecata doar cand mai ramane cate putina in fiecare pungulita daia in rest nu le amestec. In legatura cu fulgi de la tetra, nici nu se ating de ei. Spirulina inca nu le-am dat. Dolly dar ce se intampla de pestii au fecale albe, chiar albe asa, imi pare rau ca nu am cum sa fac o poza sa o trimit sa vezi. Paraziti oare si din cauza asta sa nu manance ? Nu stiu intreb si eu. Sunt foarte trist din cauza lor. Ar trebui sa pun incalzitorul in functiune, poate le e frig?
Parerea mea este ca sa iti cumperi/confectionezi un acvariu de 50-60 de litrii asa de inceput, mai ales ca ai si geamuri si precis va fi mai usor pentru tine cat si pentru pesti. Ai putea pune in el 1 pereche de guppy si una de xifo, eventual un sanitar si uite acvariu. Ce mai stai du-te si construieste-l. Bafta!
Dolly nu te gandi la mancare de casa, ci pur si simplu amestec cate putin din fiecare fel de mancare pentru pesti, atata tot.

Forum Index » Profile for mihai20005 » Messages posted by mihai20005
Go to: