Dan P wrote:Sincer oscilez tare intre africani si Pangassius.
Nu inteleg unde este "oscilarea"...
Clar: basa!
Daca bagi africani in bazinul ala, o sa ai 2-300 la apogeu` dupa care nu va mai fi nimic interesant.
_________________________________________________________________________________
Filtrarea la africani, o sa te indoaie la mentenanta.
La "basa" nici nu trebuie filtrare. (daca nu este problema vizulala, de apa maro'...
RizZa17 wrote:am rezolvat treaba cu bulele de aer, a trebuit doar sa las teava de out putin mai jos sub nivelul apei am scapat si de mucurile de monte carlo
Antonio_Paun wrote:Salutare! Am de o luna un acvariu, nu prea ma pricep la acvatistica. Cu toate acestea, astazi, dupa ce am schimbat o parte din apa am observat un molii ce sta la suprafata apei si respira pe gura. Stiti ce ar putea sa fie?
Daca are radio bizuit: vezi cu scanneru' unde face emisia, faci un emitator de banda larga` mai puternic decat ce: "caca` emitatorul ala", in zona de frecventa a sculei, si mai departe: furi`/in continuare.
Tragi` de capacul de plastic al apometrului, pana cand se detaseaza de partea metalica...
Cand ai chef`/peste cateva` zile, lipesti cu ceva adeziv elastic (prenandez') la loc, partea de plastic a apometrului.
La urmatoarea "tura" este mai simplu de detasat. (dai cu cutteru' in spate, bagi un distantier intre plastic si metal, faci schimbul de apa si relipesti/repozitionezi)
Ce drac`? nici astea "beizic" nu le stiti?
Ceva despre cum` sa furi curent? (intereseaza pe cineva?)