[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Delanord
Forum Index » Profile for Delanord » Messages posted by Delanord
Cred ca e barbus. Din pacate e singur, asa am primit acvariul cu 2 molly maturi si acest barbus. O sa mai caut sa cumpar. Revenind la diacutia anterioara, am 2 tetrazoni dungati si 2 verzi. Alaturi de cei 4 mai pot pastra 1 specie din cele enumerate de mine mai sus? Daca nu, ce alte specii as putea adauga? Spre exemplu ar merge tetra emperor, cardinali, rasbora, pintius titteya?
Multumesc de raspuns. Deci sa inteleg ca celelalte specii pe care le am acum in acvariu sa le dau? Opresc doar tetrazonele? Sanitari am 4, 3 adulti(1 mascul si 2 femele) si 1 pui. Si inca ceva, imi poti spune ce specie e acasta din poze?
Buna seara.
De curand fiimiu a primit un mic acvariu cu 3 pesti.
Initial nu am fost de acord, dar la insistentele lui am acceptat.
Intamplarea a facut ca imi murise sanitarul asa ca l-am luat pe fiimiu si am mers sa cumparam altul.
Aici intervine lipsa de experienta. Am cumparat cate 2 pesti din mai multe specii. Cum se spune in alti termeni am facut o ciorba
A doua zi am realizat ca am nevoie de un acvariu mai mare. Am cumparat unul de 54l.
In acest moment am in acvariu in jur de 30-35 pesti din speciile: tetrazona, molly, guppy, xipho, neoni, zebre, tetra, insa dupa ce am citit acest forum am si gasit cui sa-i "impart"
Acum nevestemii ii plac terazonele, si vine intrebarea : care dintre speciile enumerate mai sus le pot pastra cu tetrazonele (4 la numar), si ce alte specii as mai putea adauga?
Cu scuzele de rigoare,
Va multumesc

Forum Index » Profile for Delanord » Messages posted by Delanord
Go to: