[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Vlad27
Forum Index » Profile for Vlad27 » Messages posted by Vlad27
Si niste poze mai indeaproape cu live rockul
Va prezint si eu noul acvariu. 130 L. All in one.
Piatra vie 14kg
Matrix 3kg
Tuf vulcanic 2kg
Zeolit 1kg
Skimmer ps130
Wave makere- momentan am 2 de 2500L dar dupa ce o sa bag coralii o sa vad daca o sa mai fie nevoie de amandoua.
Live sand-10kg
Sare-Red
Iluminare-(stock))
I-am lasat mesaj dar vad ca inca nu a zis nimic
Dap despre Laura este vorba
Blue nici nu am plecat! In functie de cate aduc o sa si impart. nu vreau sa dau la o persoana 10 lucruri si la alta nimic. as vrea sa impartim frateste ce aduc. asta e strict parerea mea
Ne vedem 100% . Ma bucur ca mai e cineva din Ploiesti. Cand am adus tura trecuta creaturi i-am dat si doamnei de sta pe langa Bulevard(in spatele fostei casa casatoriilor). nu stiu cum o cheama. M-as fi bucurat sa intru in legatura si cu Dansa
Se poate inchide acest thread. ambele le tin pentru carantina. Mi-am luat jucarie mai mare
Pai cand o sa ma intorc..pe 22 daca nu ma insel. Oricum o sa postez de acolo ce am gasit, cine ce vrea si o sa va anunt cand plec de acolo. O sa sun cand intru in tara(eventual doar un coleg care sa va zica si la restul) si ne vedem prin bucuresti. eu zic ca e cel mai ok asa.
Din Ploiesti dar o sa ma opresc in bucuresti cand ma intorc si o sa va luati orataniile live , pe alese
si 2 poze cu balenele ucigase
Am mai gasit poze de la vanatoare
Bagat la cap
Melci iti aduc cu sutele
O intrebare. Am foarte mult tuf vulcanic. Merge folosit ca mediu filtrant pentru marin? am gen 30-40 pietre ca in poza.
Jucariile au inceput sa vina. Azi au venit :
-osmozorul, care deja e pus la treaba
-Live sand 10kg
-2 pompe de valuri de 2500L/h(cica)
-2 filtre imense HANG ON , care o sa le umplu cu matrix,zeolit si ce mai recomandati
-sarea
-refractometrul trebuie sa trec pe la colegul Dorin sa il iau
-salitmetru am
-Am si o lumina home made de un coleg
- am si un skimmer care surprinzator face treaba foarte bine

Ideea e ca as vrea sa imi iau un acvariu ALL in one, gen Boyu sau Resun. Colegul Creator a plecat si nu se stie cand se mai intoarce.. Era mai maricel dar imi suradea ideea de all in one.
Nudibranhuli sa nu sperati ca o sa gasesc prea multi. am fost norocos si am vazut 2.. acuma na poate o fi invazie de nudibranhuli
O sa incerc sa satisfac pe toata lumea 6-7 arici cat mai mici, scoici, 3-4 guvizi si viermi cu nemiluita, paguri tot asa
Din toate, viermii o sa fie cel mai greu de identificat si de scos.
aricii ii vreti cat mai mici presupun ?
Marti notat

Forum Index » Profile for Vlad27 » Messages posted by Vlad27
Go to: