Va prezint si eu noul acvariu. 130 L. All in one.
Piatra vie 14kg
Matrix 3kg
Tuf vulcanic 2kg
Zeolit 1kg
Skimmer ps130
Wave makere- momentan am 2 de 2500L dar dupa ce o sa bag coralii o sa vad daca o sa mai fie nevoie de amandoua.
Live sand-10kg
Sare-Red
Iluminare-(stock))
Blue nici nu am plecat! In functie de cate aduc o sa si impart. nu vreau sa dau la o persoana 10 lucruri si la alta nimic. as vrea sa impartim frateste ce aduc. asta e strict parerea mea
Ne vedem 100% . Ma bucur ca mai e cineva din Ploiesti. Cand am adus tura trecuta creaturi i-am dat si doamnei de sta pe langa Bulevard(in spatele fostei casa casatoriilor). nu stiu cum o cheama. M-as fi bucurat sa intru in legatura si cu Dansa
Pai cand o sa ma intorc..pe 22 daca nu ma insel. Oricum o sa postez de acolo ce am gasit, cine ce vrea si o sa va anunt cand plec de acolo. O sa sun cand intru in tara(eventual doar un coleg care sa va zica si la restul) si ne vedem prin bucuresti. eu zic ca e cel mai ok asa.
Jucariile au inceput sa vina. Azi au venit :
-osmozorul, care deja e pus la treaba
-Live sand 10kg
-2 pompe de valuri de 2500L/h(cica)
-2 filtre imense HANG ON , care o sa le umplu cu matrix,zeolit si ce mai recomandati
-sarea
-refractometrul trebuie sa trec pe la colegul Dorin sa il iau
-salitmetru am
-Am si o lumina home made de un coleg
- am si un skimmer care surprinzator face treaba foarte bine
Ideea e ca as vrea sa imi iau un acvariu ALL in one, gen Boyu sau Resun. Colegul Creator a plecat si nu se stie cand se mai intoarce.. Era mai maricel dar imi suradea ideea de all in one.
O sa incerc sa satisfac pe toata lumea 6-7 arici cat mai mici, scoici, 3-4 guvizi si viermi cu nemiluita, paguri tot asa Din toate, viermii o sa fie cel mai greu de identificat si de scos.