Message |
|
 )
|
 |
|
Nu e timpul pierdut! Si nu daia am facut asta dar daca cineva pe viitor imi va da si mie ceva nu zic nu
|
 |
|
Ma bucur ca am putut sa fiu de ajutor! Poate facem o intalnire ca sunteti ok toti. Cam timizi dar va dau eu pe brazda
|
 |
|
Pacat de ea. era cea mai smechera 
|
 |
|
La nickvvv o sa ajunga steaua roz
|
 |
|
Si el a ajuns cred. Stati inauntru la o vorba ca mai am putin
|
 |
|
Acum se vede ptm danezu cu fratemiu la ikea si dupa vine la petrom. Si eu sunt pe drum
|
 |
|
Am intrat si eu in tara acu. Va rog nu plecati pana nu vin eu ca trebuie sa imi pastrez si eu din ele. Deci nu plecati fara sa vin si eu
|
 |
|
Cum intru in tara postez aici si dau mesaj la numerele de pe privat (2-3). Daca va cunoasteti intre voi va rog sa vorbiti si intre voi sa nu stau eu sa sun pe toti ca mai am si de condus :p
|
 |
|
Locul de intalnire este petromul dupa fantana miorita, cel la care se urca acolo panta aia ca e mai liber si putem sa impartim lighioanele linistiti plus ca avem parcarea
|
 |
|
Viermele este rezervat lui mugurel ca el a zis primul ca vrea vierme. Dupa dan pavelescu. O iau in ordinea care au scris pe post. Sa nu fie cu suparare 
|
 |
|
Viermele este rezervat din pacate. Stai sa il gasesc din nou ca acum nu il mai vad in nici o sticla. Sa veniti cu un recipient in care sa vars pe rand lighioanele , sa le impart si cu o spatula de plastic sa manevram anemonele sa nu le rupem tentaculele ca la cat m am chinuit sa le scot fara sa le distrug ar fi pacat sa le facem ciorba la bucuresti
|
 |
|
Pentru nickvvv pun deoparte. Nu il uit. Iar pentru restul luati cat sa fie suficient ptr ce aveti nevoie, nu luati doar ca sa luati ca nu e frumos fata de restul. Anemone am undeva la 12-15 din cate am vazut. Paguri 30-40, melci 100, arici am cam putini ca nu am gasit micuti, doar balauri, dar am minim 10. Stele am minim 10, dar una este roz care e rezervata petru nick. Restul sunt micute, si nu se distinge culoarea f bine. Si daca am uitat ceva aia e, o sa le vedeti la fata locului.
|
 |
|
O sa fie ceva persoane. Pot posta si cei care mi au dat privat ca nu cred ca se supara nimeni. O sa aduc o galagie de chestii. Ar fi culmea sa ma trezesc ca aduc prea multe
|
 |
|
Cica plecam la 8 dimineata de aici.. Deci pe la un 5 ajung in Bucuresti. Asta daca nu e jale la intrarea in Romania
|
 |
|
Nu plec pe autostrada ;). Nu o sa stam f mult ca suntem 2 masini si o sa ne grabim mai mult ca sigur. Berea o dati alta data ca eu cel putin nu plec nicaieri
|
 |
|
Rugaminte mare sa va aduceti sticle sau in ce le bagati si cu apa in ele. Nu mai am unde sa car si apa pentru ele decat cea in care sunt
|
 |
|
Si viermele penat
|
 |
|
Next pics. Pe seara ma duc sa le mai schimb apa si maine de dimineata iar , inainte de plecare. Plec la 10 teoretic, si fac cam 8 ore. Mai dureaza la vama ca se lucreaza . Sper maxim o ora
|
 |
|
Anemone, 3 tipuri de scoici ( nu sunt carnivore), stele mici, arici cat de mici posibil am cautat. Paguri. De toate ;) si am si un vierme penat care nu stiu cum a ajuns in sticla  )
|
 |
|