| Message |
|
|
moisei wrote:Cum a iesit fum?
L-a facut twinstar
|
 |
|
|
|
Daca el ar avea 10 cm, scadem 1,6 cm grosimea sticlei, cele 2 intaritoare 6 cm, practic nu ai avea loc sa bagi mana.
Cred ca ai putea sa-l faci de 20 cm latime, iar pt a masca acolo unde iese din perete sa-i faci o rama pt a ascunde acvariul iesit.
|
 |
|
|
|
M-a sunat Aurel si a insistat sa-mi returneze banii, in cele din urma am hotarat impreuna sa vina la mine pt a remedia problema.
Nu a mai avut astfel de probleme, dar pana ti se intampla o data.
Apreciez gestul lui, mi se pare ca a procedat corect.
|
 |
|
|
opincarul wrote:Sau mergi cu sotia la Victor Z acasa sa-i arati monstrii si aparatura de sub monstrii. Eu asa am facut, dar cand m-am mutat la casa mea am schimbat planurile acvariului mare cu planul de viata al unui mic cacacios. Intelegi tu!
Am fost de vreo 2-3 ori la Victor, dar nu m-am uitat sub monstrii, era cam prins cu treaba.
Mie mi-e cam greu cu schimbul de apa, fiica mea se urca pe cotul canapelei si baga mana in apa, se uda si bineinteles ca sare ma-sa.
Asa ca trebuie sa-i schimb locul, acvariului, nu nevestei
Asta ca tot spuneai de cacaciosi, poate te reapuci de treaba.
|
 |
|
|
Alex.B wrote:Stiu ca investitia intr o butelie si reductor pare mare, insa daca reusesti sa gasesti ceva sh se merita din plin. Nu mai ai treaba, ai presiune constanta, umpli butelia si gata, scapi de retete, de eventuale zugraveli prin casa. Am avut si eu bomba, fluctuatii de co2, ba se consumau incredientele, chin....butelia co2 mai mare, reductor si fara grija. Dai o gramada de bani pe robineti si incrediente, asa o scoti cu butelia. Eu dau 20 de lei la butelie pt incarcare si ma tine 9-12 luni.
Alex, eu sunt perfect de acord cu tine, dar nevasta-mea, nu
Ca sare aia prin casa, ca copilul, d-ale femeilor si uite asa ma chinui eu.
|
 |
|
|
Lucian wrote:
Wolfmark wrote:Intrebare: cand sare presiunea la 5 bari nu va creste mult si cantitatea de CO2 care ajunge in acvariu? Indiferent de robinet?
Robinetul pastreaza un debit constant in masura in care presiunea in amonte de el este constanta. In momentul in care presiunea in amonte de el variaza se va modifica corespunzator si debitul in aval... Pentru a mentine presiunea constanta se utilizeaza reductoare de presiune...
Am inteles, o sa bag compozitia pe jumatate in sticle.
O bomba cu reductor ar fi culmea
|
 |
|
|
Wolfmark wrote:Intrebare: cand sare presiunea la 5 bari nu va creste mult si cantitatea de CO2 care ajunge in acvariu? Indiferent de robinet?
Am un sistem special pt bomba cu citrice, s-a stricat robinetul si baga bule ca nebunul.
Asta ma intereseaza sa stiu daca este un robinet care sa reziste la o asemenea presiune.
Sistemul este cel din poza.
|
 |
|
|
|
Stefan, nu stiu la ce electrovalva te referi...
|
 |
|
|
Lucian wrote:vezi sa fie special pentru CO2... CO2-ul ataca garniturile de cauciuc normal care devine casant si nu mai etanseaza...
Stiu de acest aspect, am evitat sa pun link-ul. Ei zic ca-i pt co2, costa cca 73 lei.
|
 |
|
|
skija wrote:Nu l-am folosit dar nu cred ca este cineva care foloseste mai mult de 3 bari la sistemul de CO2
Vreau sa-l folosesc la o bomba cu bicarbonat si sare de lamaie, dupa cca 3 saptamani are loc o reactie si creste presiunea la 5 bari.
|
 |
|
|
|
Buna ziua,
Ma intereseaza daca a folosit cineva robinetul din imagine, mai exact daca rezista la o presiune de 5 bar, pe el scrie ceva de 10 bari, dar vreau sa stiu opinia celui care l-a folosit, va rog...
Multumesc,
Dan
|
 |
|
|
Shubi wrote:Cica daca-l cumperi te lasa in pace
Buna asta  ce sa mai, pe el
|
 |
|
|
Shubi wrote:PLM, ala-i un om trist.....da` noi sa fim sanatosi
Sa stii  chiar are o figura palida, de om trist...pe bune.
Ma bucur ca am vazut nenorocirea, corect cu sananatate inainte
Merci pt sugestie!
Ce pot face sa nu imi mai apara reclama la proteus, ma innebuneste
|
 |
|
|
Bine punctat, sa-mi bag ceva in articulatia lor, de ordinari
|
 |
|
|
|
Bine ca am observat, asa cum spunea si koala.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
Feedback NEGATIV pt un anume domn Aurel, la care am apelat sa-mi lipeasca un acvariu si a iesit un dezastru. La cateva zile m-am gandit sa ma uit la lipitura de pe fund si observ o zona de cca 15 cm in care siliconul lipsea pe alocuri. Nu pusesem acvariul in functiune.
Dupa ce m-am consultat cu colegii de aici spunandu-mi ca nu e ok ce am acolo, il sun pe om.
Si zice: "Stiu de acea zona, dar am intarit pe interior (se vede in poze un strat subtire de silicon), stai linistit ca nu se intampla nimic, garantat. Eu nu stiu ce fac!?"
Locuieste pe langa piata Timpuri Noi si are un site sau vreo legatura cu http://acvariul.ro/
In concluzie el a facut treaba buna si eu sa stau linistit.
Pozele vorbesc
|
 |
|
|
|
Am scris in fuga si am omis, scuze... ideea este sa nu desfac fundul (asa cum mi-a explicat faraonul), doar sa curat siliconul din interior, dupa care sa vin cu acea foaie incadrata sau varianta de care spune koala, cea cu straifurile.
Multam pt link!
|
 |
|
|
N-am doua maini stangi, dar nici nu vreau sa o inund iar pe vecina, prima data din cauza aerisitorului de la calorifer
Ma mai gandeam sa fac un fund dublu, sa vin cu o foaie care sa fie incadrata cu o distanta de 2 mm pe toate laturile, cu silicon frumos, ce ziceti de asta?
Apropo de "meseriasul" meu, este vreo sectiune pt astfel de profesionisti sau creez una? Sa se fereasca si altii de el.
Merci!
|
 |
|
|