[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Daniel1402
Forum Index » Profile for Daniel1402 » Messages posted by Daniel1402
Jimmi wrote:Nu gasesti nici in Bucuresti nici in Ploiesti.Am cautat si eu.

Nu ai cautat bine in Bucuresti.
Salut,

Sunt interesat de pesti.

Merci,
Dan
Salut,

Daca filtrul nu are nici un defect si daca este montat corect nu trebuie sa ai nici o problema. Nu stiu daca tu te referi la alte circumstante.
pe mine sun sun nu m-au convins deloc, plus ca am unul acasa pt un nano si pierdea apa pe la robinetul de inchidere, garnitura era turtita in doua locuri si a trebuit sa remediez problema, chiar daca el era in garantie.
Nu-mi permiteam sa stau o zi, doua fara filtrare.
Nici debitul nu mi se pare o mare branza, altii sunt multumiti de sun sun, eu nu.
Iata poza cu robinetul respectiv, dar este de la un alt filtru.
Salutare, vreau sa cumpar 20-30 fire de staurogyne repens. Merci!
Contact pm.
akos09 wrote:Salut!
Ca sa nu mai deschid alt topic postez aici.
Am cumparat acum cateva zile un eheim classic 2217.Filtrul are aproximativ 3 ani dar nu a fost folosit pana acum.Inainte sa l pun in functiune am uns putin axul si garnitura de la capac.
Are un fel de carait foarte slab...nu se aude doar daca deschid usa si ma apropiu de filtru.Este normal?

Nu cred ca-i normal sa se auda acel carait. Bag de seama ca la mine se auzea in pic mai tare, se putea dormi noaptea dar era un pic deranjant.
Am schimbat axul si rotorul iar problema a disparut. Posibil sa se remedieze doar cu schimbarea axului...am zis sa schimb tot ansamblul.
opincarul wrote:se poate lipi cu adeziv cianoacrilic

Mihai, sa vezi ce usor se lipeste cu picatura
[flash]
troponel wrote:si unde gasesc komatex ?

Fablab, sunt la Timpuri Noi, intra pe site ca sa vezi preturile.
E buna treaba
Merci mult pt ajutor!
Sincer sa fiu nu stiu cum se vede, va fi prea puternica temperatura de culoare?
De fapt cam acest aspect ma intereseaza, scuze.
Salut,

Am rugamintea sa-mi spuneti daca este potrivit un neon Hagen Fluval t5 18000k pentru un bazin cu ciclide.
Vreau sa scot in evidenta culorile.

Multumesc,
Dan
Nu, nu mi-a scapat nici una dintre cele doua bucse.
Daca era vreuna lipsa cred ca facea filtrul ca tractorul
rxget21 wrote:La mine e mai zgomotos doar cand e aer prin inauntru dar dupa cateva ore iese, incearca sa scuturi un pic filtru.

Am incercat si varianta cu scuturatul, am filtrul de 2 ani (sh) nu stiu exact cati ani mai are in spate...nu mi-a facut zgomotul asta niciodata.
Axul l-am schimbat cand l-am achizitionat, nu sunt singurul care rupe un ax ceramic
Axul nu pare tocit, dar nu cred ca se vede cu ochiul liber, voi incerca sa vad daca este fisurat rotorul.
Daca le inlocuiesc sigur se va rezolva?
Salutare,

Am un eheim 2213 care inainte de curatare nu era zgomotos. Dupa mentenanta face un zgomot ca un carait, nu puternic dar noaptea se aude.
L-am desfacut din nou, am pus glucerina si inca persista problema...debitul filtrului pare sa nu fie la puterea maxima, sa zic ca este undeva la 75%. Asa mi se pare ca ar fi debitul.
Am rugamintea sa-mi spuneti care ar fi problema, axul, rotorul sau ar fi indicat sa le schimb pe amandoua?

Multumesc,
Dan
Ok, multumim pentru informare.

Numai bine,
Dan
Daca se scurge apa datorita condensului sau a pestilor, ar trebui sa se vada urme de scurgeri pe geam; asta in caz ca s-a scurs in nenumarate randuri.
Salut, ti-am trimis pm. Merci!
Eu am 90x40x40, sticla de 6 cu fund dublu si intaritoare longitudinale.
Tie nu-ti trebuie intaritoare, am mai avut unul 80x30x40, tot de 6 fara intaritoare si nu am avut nici o problema.
Talanelu wrote:E super ca nu stim sa citim. Am scris mai sus sa lasati PM. Din zona Iancului.

Fi si tu mai diplomat, pur si simplu nu a fost atent la detalii.
Salut,

Si eu am cautat galeata respectiva, am gasit-o aici http://www.pro-detailing.ro/vicont-detailing-bucket-kit-kit-galeata-spalare-auto-p-1937.html
Salut, Dan, le vreau eu te rog.
Luni pot sa vin la tine.

Forum Index » Profile for Daniel1402 » Messages posted by Daniel1402
Go to: