[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robygym
Forum Index » Profile for robygym » Messages posted by robygym
si unde sa le mut!! glumesc binentels. dar da-mi si o solutie, sa mai adaug piatra vie sau matrix, mediileele boologice de filtrare??
Va salut baieti,
O rugaminte, cred ca am mai intrebat, in sump fac un fel de mucus deasupra apei din cand in cand, stiti care ar fi problema sau explicatia chmica. Ciorapul mi se incarca in perioada aia foarte repede, adica 1-2 zile. Parametrii apei sunt ok!
merci, am incercat eu o capcana tot din sticla dar netaiata, s-a ascuns de ea de nunai. o sa incerc si varianta asta. multumesc
ms baieti, sunteti niste dulci, unu-mi spune ca inca nu l-a prins altul 6 luni...am facut o capcana...o undita
Ok, e al tau printisorul ,problema e sa-l prind, poate ma ajutati cu o metoda usoara de a prinde un peste, ca din acvariul asta nu am prins nimic.
dupa cum am scris si -n titlu nu-l vand ci as preferea sa-l schimb cu ceva vietate ce nu am eu in acvariu, de exemplu o eupilia un varf de acropora verde, sau ceva corali plat ca ai mei nu s-au aclimatizat in acvariul nou.
Am in acvariu un Goby de aproximativ un an cred, care a ramas fara obiectilul muncii, adica nu mai am nisip de ceva timp.
Daca reusesc sa-l prind si are cineva nevoie de el pot sa-l dau in schimbul a ceva vietuitoare marine ce nu le am eu prin acvariu.
De cateva zile am vazut ceva ciudat la Sarcopitonul meu, nu stiam ce se intampla. Azi am vazut ca a facut un puiut. Deci daca e inreresat ceneva de unul, pot sa-l dau la schimb.
Salut,
Deoarece nu am bagat niciun peste de un an in acvariu si in noua casa au loc ceva mai mult, m-ar interesa ceva pestisori:

Paracanthurus Hepatus Yellow Belly
Paracanthurus Hepatus
Chromis Viridis
Nemateleotris Decora
Nemateleotris Magnifica
M-ar interesa poate si o scoica (Tridacna)
Nu-i iau pe toti odata dar poate aveti careva dintre voi prin desfintari de acvarii, ca vad ca tot ca se renunta la sisteme.
Astept PM
ce aveti oameni buni de pe vara le vindeti pe toate ..???
Multumesc pentu creveti, au ajuns sanatosi...nu-i mai vad prin accariu!!! Au ajuns sanatosi si sper sa se acomodeza in noul bazin . Sa ai o zi frumoasa si ne auzim!
buna solutie ai gasit, bine ca totusi, din nou nu ai renuntat la el!!??????
Nu, nu am vazut sa moara, m- a socat marimea lui,iei ce dracu o fi. ce vad in ultima perioada niste chestii ca purecii de balta mai lunguoeti dar albi. e cazul sa bag o doza de whormexit.
Va salut,
De ceva vreme nu am mai intrat pe forum deoarece am avut ceva probleme, nu cu acvariul dar sper sa se fi rezolvat. Acvariul e ok ,presupun ca pina acum s-a si stabilizat, nu mai am probleme cu parametrii acum.
Problema ca azi uitandu-ma prin el vad o chestie ce nu stiu cat de save e. E o chestie gelatinoasa pigmentate deasupra si alba pe burta care se misca...pot sa o las in acvariu sau la toaleta???
De ce nu o lipesti?
Aviz amatorilor care nu au testat apa din bazinul de ATO.
Dupa ce l-am spalat, am repus apa in el cu valoarea de 000-001, pun o pompa ca-mi trebuia niste apa de osmoza sa clatesc rowa phosul. Pompa de la reactor o pun in bazinul ATO iar iesirea din reactor imtr-o galeata.
Singura greseala, pompa de la reactor din sump, dupa operatiume verific TDS -ul si am valoarea de 45-50, nu asa mare ca inainte, dar s-a marit considerabil valoare doar punand o pompa din sump, care fiind relativ noua e chiar foarte curata. Acum o sa caut si un capac la bazinul de ATO ca sa -mi ramana valoarea de 001.
Frumos, foarte bine a iesit. Esti un perfectionist!!!
Astazi am facut un test TDS la apa din bazinul de recompletare si o mare surpriza neplacuta ca valoarea era de 250. Nu prea inteleg de unde ca eu bag apa cu 001 si de unde ajunge valoarea asa de mare.
Sa nu fi fost curatat indeajuns acvariul in care tin apa fiind fostul sump de la primul sistem???
Cu ce-mi recomandati sa-l spal, apa de osmoza cu otet, doar apa de osmoza???
Nu am un izvor, doar ca am avut discutia si pe celalalt topic, la Resita au reusit astia sa faca pe fonduri euroapene cea mai moderna statie de tratarea a apei.
Da eu ma refeream la buretele albastru ,ca ala alb e simplu de aruncat. Intreb ca foarte multa lume se fereste de a pune burete in sump

Forum Index » Profile for robygym » Messages posted by robygym
Go to: