[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Kreator
Forum Index » Profile for Kreator » Messages posted by Kreator
Mai bine ar fi fost invers 3 femele si doi masculi.
Mai intotdeauna masculii vor "alerga" dupa femele... (...parca tu nu faci la fel... ) Lucrul asta ar putea-o stresa intrucatva...
Nu merge . Functionarea balastului electronic e pe alt principiu...
Cand trec pe acasa (Bacau) iti voi aduce mai multe feluri de plante - pe care le am prin amabilitatea d-lui M.A. - si care acum au crescut, s-au inmultit ... si tot caut pe cineva care sa le primeasca...
Scrie-mi pe PM ce conditii ai in acvariu ca sa stiu ce tipuri ti se potrivesc mai bine fiindca unele sunt destul de pretentioase si daca nu le dai CO2 si ~1W/l nu merg deloc.
ashavodaz wrote: ... de fiecare data cand am fost la peste (mai ales la shalau, cu momeala artificiala, etc etc etc) am scos o groaza de scoici din apa. binentzeles, ca sunt mici (shi dragutze...).

Sunt din alea mici negre, care stau prinse pe placile canalului si pe care le agati cu twisterul la mal? :x

P.S.
A inceput sa traga somnul pe canal la Racaciuni?
Cumpara PowerGlo! E inegalabil in materie de evidentiere a culorilor la pesti! Sunt cele mai scumpe de la Hagen, dar scot tot ce-i mai frumos de la pesti!

Forum Index » Profile for Kreator » Messages posted by Kreator
Go to: