| Message |
|
|
Tocmai mi-am adus aminte ca am niste bucati de piatra la nenea Dragos
Presupun ca nu le voi folosi pe toate, poate dam o fuga intr-o zi sa le luam, sa le asezam in acvariul de la biro' si apoi vedem ce ramane.
Pietrele au stat la curat destul (de cand le-am dus - 2 saptamani jumate am fost in concediu, o saptamana la munca, 3 in Austria, inca una la munca, au ceva timp..)
|
 |
|
|
Succes, o sa iasa ceva maret
Uscatul in tricou gri e Truta, nu? N-are de gand sa puna un pic de slana pe oasele alea? 
|
 |
|
|
Nah, daca stam departe, ce sa-i faci.. Daca eram vecini iti faceam eu repede lucrarea, intr-o ora aveam timp de reflectoare, prize, cafea si de schimbat instalatia electrica din toata casa
|
 |
|
|
|
Exact, nu conteaza ce si cat foloseste, tu adaugi cat sa-ti placa tie (mai ales ca am inteles ca nu-l mai faci plantat).
Se poate rezolva si cu prizele. De exemplu, poti taia firele de la reflectoare, le aduci pe toate intr-o doza de legatura si le unesti cu cleme wago.
|
 |
|
|
|
Hai mai.. o singura priza programabila si un mic prelungitor cu 4 prize.
|
 |
|
|
Am o cutie plina cu negrese de douajcinci' si una cu autoforante pentru profile. Da un semn Shubilian daca esti interesat
|
 |
|
|
Anca, ia-ti 2 proiectoare, iar daca simti nevoie de mai multa lumina, iti mai cumperi cate consideri.
La cat costa cele din link-ul lui opincaru, nu merita sa-ti bati capul cu alte intrebari 
|
 |
|
|
|
Da, merg direct la priza, n-ai nevoie de transformator.
|
 |
|
|
Ce film e la tv? 
|
 |
|
|
Aleksei Oleg Shubilianovski, sa ma ai in vedere mai spre iarna cu inca un controller si o placuta cu ldd-uri 
|
 |
|
|
Cine, cine??? 
|
 |
|
|
darthradu wrote:ieri a dozat kent marine purple tech
tot ieri s-a facut un schimb de apa (10 litri) si am curatat cei 12cm de praf de pe capacul de plexiglas.
|
 |
|
|
"asta inseamna sa fii mafiot" 
|
 |
|
|
La asta se refera:

|
 |
|
|
S-a apucat Shubilianul de treaba? 
|
 |
|
|
In tinerete am vazut un film despre acest copepod. Se numea "Predator" 
|
 |
|
|
Radu a venit din Berceni pana in Corbeanca sa faca teste de apa si schimbul saptamanal. Asta in timp ce rezolva la telefon probleme de serviciu iar eu stau ca un trantor si ma uit la el.
Asta inseamna sa fii mafiot

|
 |
|
|
aurecj wrote:acum ma descurc "onorabil" cu 2 ventilatoare de 60mm ce le-am scos din computer si care bat de-a lungul acvariului
Daca ar avea si Radu acces la zeci de computere si servere din care sa poata scoata niste ventilatoare.. daca
|
 |
|
|
|
Facem schimb? Ti-l dau pe ala compartimentat de tine si mi-l dai pe ala gol?
|
 |
|
|
Shubi, sa ceri o donatie nu e grav, dar cand esti prins cu minciuna si cu donatiile la vanzare.. plm bre
Si stai linistit, la donatii obisnuiam sa fiu campion. Am inchis punga din motive de scarba maxima.
edit: si nu prea pricep apropo-urile, chiar n-am cerut pomeni si am platit tot, pana la ultimul leu.
|
 |
|
|