[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Apropo de plagiat. Urmaresc zilnic cateva bloguri, iar articolul asta mi-a atras atentia. Cum e sa te plagieze un oligofren, iar tu sa castigi un premiu pentru asta. Foarte tare, domnule!

http://mihaivasilescublog.ro/2015/09/09/cand-furi-tu-castig-eu/

Cu balans sau fara, acvariul asta e un etalon pentru mine. Sper sa nu se supere Cristi, ca o sa-l copiez in multe privinte
E ok grasule, proteine si vitamine fara numar
De unde ai luat guvidu si chistolaru? Pret?
1 - sa-ti traiasca pejtii
2 - coralul meu ce face, cum se prezinta?
3 - sterge macar geamul din fata, fmm de putoare
4 - fa poze drepte, vita umana ce esti! zici ca faci poze ca la revolutie, plm...
Ba, parca arata altfel, plm.. sau pe mine m-ai dus "pa din dos"?
Ia vezi umflatule: http://acvariu.ro/forum/posts/list/40/28855.page#p300040
Serinox, fiind vorba de vivipari, e cu dus si intors.. Astia se cotzaie precum iepurii si se inmultesc in nestire. Din fericire, mai intervine si selectia naturala (sau "scapa cine poate").
Oricum o dai, la un moment dat tot vei avea acvariul suprapopulat.

Depinde insa si ce doresti de la acvariu. Daca il faci pentru inmultire/comert, e ok. Daca il faci pentru placerea ochiului, mmmmmm, aici as spune ca nu numarul pestilor infrumuseteaza un acvariu, ci decorul (lemne, pietre, pietris), asezarea lui, plantele.
In plus, trebuie sa iei in calcul si filtrarea - pesti mai multi = caca mai mult.. Deci ai nevoie de o filtrare mecanica si biologica foarte-foarte sanatoasa.

Pe hauserbz eu zic sa nu-l enervezi, ultima oara cand ne-am permis o gluma cu el a sfarsit prin a ne da in p..a lui, fara jena. Ignora-l si nu te enerva
Blue14 wrote:Am lasat acvariul in pace si vad ca nu am probleme....

Pai sa nu-ti zicem noi vreo doua, tu-ti ceara ta de copchil?
Cat a trebuit sa ne racim gura??
Doctore, deja simt cum imi circula sanatatea prin vene
Viata ta, nici nu aveai acvariu acasa dar visai la chistolar
Am si io o jucarie din aia, am luat-o cu 1 euroi de pe ebay - pentru un paludariu pe care nu l-am mai facut niciodata.
Are dreptate colegul, liliecii isi umezesc pielea doar pe interior smilie
Io nu ma pricep la geografie, dar electroliza nu schimba proprietatile apei? Gen, pestii n-au de suferit in urma ei?
darthradu wrote:Numai tu ma intelegi Ca sa inec supararea am balotat niste gogosi,langosi,plm si-am lins o bere. Acu stau fortat in pat, mi-e greu...

Tu-ti natia ma-tii de pricopsit, te-a atins boala boiereasca? Bine ca stiu, de luni o sa am grija sa-ti gasesc de lucru zilnic, sa te inveti minte.
Ah, mai bine te iau cu mine in Austria tura care vine, asta e!
Ma bucur ca te-am deranjat fix in momentul optim
Radule, cand mai treci pe la birou o sa ti-l arat pe Pavelescu mic din nadragi, io ii spun Nemilosu'
Io sunt interesat bre, nu te uita in gura lui Koala, ca el o sa ajunga mai batran decat Gica Petrescu si Radu Beligan la un loc.
CristiC wrote:Ce pata de culoare e steluta aia.

Chiar ca.. super meserie!
Ziceai ca o sa ne dai sfaturi, ce sa crapam in noi ca sa fim sanatosi si voinici
Nu merge, doctore..

BBC iPlayer TV programmes are available to play in the UK only.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: