[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Am facut corpul lampii pentru noul Salty. Nu e ATI, nici Giesemann, ci modelul consacrat - coparseu
Vorba aia, n-ai bani de friptane, iei o ciorba si o reglezi din paine

image image

image
Merci bre
Am sa fac o incercare cu pilulele astea, poate reusesc sa scap de cyano.. Deja sunt 4 luni de cand imi da batai de cap
http://www.reefcenter.ro/shop/oferte-speciale/diverse/cyano-stopguarranted-solution/

Le-a folosit cineva, pareri?
Nu e birou, e bancul de lucru (...era). L-am ciuruit deja
Si in curand (la anu' adica), datorita lui Radu, Salty o pune de un upgrade (de la 60 la 150 litri + sump):

image image
Cateva poze, la sanchi, sa nu credeti ca am murit

image image

image image

image image

edit: inca una, cyano si penati

image
Lucian wrote:
Problema cea mai mare la solutia de schimb la picatura este scurgerea (necesita teava de minim 1") care trebuie dusa la o teava de scurgere...

Eu am avut cu teava de 25
Cand o sa am bani.. Momentan sunt inglodat in datorii si probleme. Poate in vara..
S-o stapanesti sanatos! E ok dimensiunea, eu aveam bazin de 160cm si lampa de 120
meserie grasule!

8x54?
koala wrote:Bai tati, asta e ACVARIU, nu vrajeala!

Ar fi o dezamagire sa treaca pe cichlidae, nu? Too soon?
Atentie, mai exista si greseala celor care izoleaza si pun termopane si transforma casa intr-un borcan.
Pe timp rece, daca nu se incalzeste casa corespunzator si nu se aeriseste regulat => igrasie
Multumesc frumos
Ah, am uitat de El Shubilian

Multam
La dimensiunea asta ma refer, ca sa stiu la ce distanta pun separatorul:

Piaptan de unde iau, Aquamedic? Am vazut ca au de 30cm maxim, iau 3 bucati si le unesc?
Flansele de 25 ce dimensiune fizica au? Nu gaura, ci marginea, inelul, cum sa-i zic..

Multumesc nea Cristi!
Salut. Incerc sa construiesc un acvariu pentru la serviciu, in locul lui "salty-bat". Dimensiunile vor fi (dimensiuni exterioare, cu tot cu animalu' fasole) L=70, l=50, h=45.

In partea din spate a acvariului, vreau sa pun un separator din sticla + pieptan, astfel incat spatele acvariului (cu fundul gaurit) sa fie pe post de bean animal.

Nedumeriri:
- cat de mare sa las distanta dintre partea interioara a geamului din spate si separator? Presupun ca distanta e dictata de flansele de legatura (si aici am nevoie de ajutor, ce teava sa folosesc [diametru], cat de mari sunt flansele, etc).
- cat de inalt sa fie separatorul? Mai precis, ce inaltime are un pieptan si cum se fixeaza de geam?

Sper ca ati inteles care sunt problemele si ma puteti ajuta
Sa ghicesc: pozele vor avea ca tematica barbeque si uischi
Blue14 wrote:De unde o cumperi?

Probabil de la dl. Peti: http://aqua-life.ro/aqua-illumination-prime-lampa-led-full-spectru-iluminat

Blue14 wrote:sau ai cumparat-o?

La noi astia mai batrani, sf. Nicolae vine in decembrie.. Citeste cu atentie ce a scris omul.
Asa, ai vazut ca se poate?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: