[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Cum naiba sa nu-mi placa.. Mai mult "spatiu de joaca"

image
Multumesc! N-o iau pentru ca mi-ai recomandat-o tu, ci pentru ca-mi plac tatele
Ce anemona pentru Nemo imi recomandati?
Sunt ruda cu Bivo, Pipi Guru, mi s-a aratat in microcosmos
Incearca mai de la distanta, cu zoom. Ti-ar trebui si un trepied pentru asta..

edit: daca te deplasezi pana la Margineni, iti dau eu trepied. Daca ai DSLR Nikon, iti dau si un obiectiv capabil.
Ia vezi, poate cui pe cui se scoate. Vorbeste cu omul, cotizezi la benzina si..
Ultra-uber-mega-super!
Sper sa nu iau un Oscar pentru filmul asta

L-am curatat, ca nu ma cheama nici Koala si nici Dicaprio

Azi am adaugat si piatra vie, am terminat si cu tevile din sump, la salariu o sa ma cinstesc cu un gratar pentru porumbei + un modul de leduri si am incheiat povestea.
S-a limpezit nitel si apa (ca am borsit-o cand am pus piatra vie), asa ca am facut si niste poze. Coralii nu s-au deschis inca.

image image

image image

Adevar grait-ai, fiule
Nici o sansa, m-am lasat de harnicie de pe vremea cand ieseam la munca voluntara, dar obligatorie
Asa mi-a spus si Cristi C, dar mi-a fost lene ieri sa-l curat
Azi ma pun pe treaba, luna il fac
Doar din punct de vedere al aspectului: am avut ocazia sa fac un bazin cu nisip JBL Sansibar White. E cam fin, dar arata intr-un mare fel, mi-a placut maxim.
Nu strica, o sa reduca nitratii cand se maturizeaza (dupa 2-3 luni).
Doar sa ai grija sa nu-l rascolesti, si sa nu iei pesti care fac transee, risti sa se elibereze pungi cu gaz.
Nu pot sa exprim ceva inteligent, asa ca ma rezum la: vai de plm, raiul pe pamant..
Grasule, nu-i cam mult nisip? Si pana la urma cate acvarii ai, ca m-am pierdut total.
E bine asa, sau am exagerat?

Multumesc, l-am bibilit. Acum nu mai ajunge deloc spuma la varful tevii, revin in 2 minute cu un clip
Multumesc, il mai ridic acum.
Ocean, proasta parere ai despre mine..

Va cer sfatul, pentru ca n-am mai avut protein skimmer si nu stiu daca "lucreaza" bine, daca mai trebuie reglat, etc.
Ma ingrijoreaza faptul ca produce o cupa full pe zi.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: