Message |
|
L-am facut din sticla de 10 cu fund dublu incastrat de 10+8mm, lipit cu dow 881 am si intariturile taiate, dar sa il umplu peste vreo saptamana, sa ii masor burta sa vad daca mai sunt necesare.
una peste alta ...
sunt in mare dubiu ce substrat sa aleg? se tt vehiculeaza manado, dar nu prea imi place culoarea
Si iluminarea e problema, nu stiu ce tip de neon sa aleg si cate
|
 |
|
ce volum are acvariul ?
are si intarituri si tot a facut burta?
|
 |
|
Da , am un acvariu comun de 50 L , dar am in constructie un nou acvariu : http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/16957.page
|
 |
|
Salut !
Ma numesc Cristi, sunt din Ploiesti , am 26 de ani si sunt pasionat de acvaristica, insa mai am multe de invatat si sunt convins ca exista oameni destul de rabdatori care sa raspunda intrebarilor incepatorilor ca mine.
Promit sa citesc paginile forumului si sa folosesc google inainte de a intreba ceva la care probabil s-a mai raspuns de un milion de ori.
Multumesc
|
 |
|
pe baza de 30 latime va fi un blat simplu de pal de 35 latime, centrat, adica cate 2,5 cm va iesi in laterale
...sau cel putim asta e ideea mea
|
 |
|
Salut !
Sunt nou pe aici si prin ale acvaristicii, dar am citit multe pagini ale forumului inainte sa ma "inrolez".
Vreau sa construiesc un avcariu cu dimensiunile aproximative 120lungime 35 latime 45 inaltime.
Stiu ca e atipic si ca ar trebui cel putim de 45 lat dar locul unde il voi amplasa nu imi permite.
Baza pe care pot pune acvariul are dimensiunile de 120x30 si este beton-zidarie
Ca filtrare voi folosi filtrul Aqua pro 1200.
Pentru lipit - silicon 881 negru
Un cunoscator mi-a recomandat sticla de 10.
Intrebarea este dacsa ii pun intarituri pe lungimea de sus, pot reduce sticla la 8 ?
De asemenea astept alte sfaturi, referitoare la lumina (acvariu plantat) si alte accesorii
Multumesc!
|
 |
|