[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
M-am uitat, sunt 2 tipuri:

Sarcophyton Ehrenbergi

image

Sarcophyton Elegans

image

Al tau pare a fi v2, Elegans, nu?
Exact, Sarcophyton. Stiu ca sunt 2 tipuri de Sarcophyton, tu pe care-l ai?
Nu te mai juca cu mancarea
Andrei, fac apel la memoria ta. Discutam noi despre un coral de la tine din bazin (parca era ceva gen carpeta si se bucura Nemo de el). Nu gasesc discutia, poate ma poti ajuta cu o denumire.

Intrebare pentru toata lumea: de unde pot lua si eu o mana de Chaetomorpha?
In cazul meu, e o idee buna. Ajunsesem sa merg cu scarba la serviciu, acum ma duc de drag.
Peste program nu raman, ca lucrez in afara orasului si musai trebuie sa iau masina care transporta angajatii.

Coana mare ma lasa cu acvariu acasa, doar ca acvariul nu e gata (a fost comandat si platit, dar s-au intamplat niste chestii si executia lui a fost amanata) - vezi jurnalul Bat-reef, sau asa ceva.
Cu psihiatria nu stiu, ca madame doctor a studiat stomatologia, nu piticii de pe creier

De Austria sa nu aud, m-am saturat de occident
O parte din detalii sunt aici, la postul nr. 4
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/32133.page
Nu, Ion munceste cu mine in Austria, avem un alt coleg acolo care ne tine locul.
Mi-ar placea sa fie ok GSP-ul, ar iesi ceva frumos (daca realitatea ar corespunde cu imaginatia mea).
Din pacate si luni lipsesc de la birou (merg doar o ora, de dimineata), asa ca abia marti pot vedea si eu acvariul pe lumina, in toata splendoarea lui (ma rog, mai mult sau mai putin splendoare pentru restul lumii - pentru mine e cel mai frumos acvariu din lume, cu cei mai frumosi pesti si corali).
Ia vezi, mos Koala

image
De bine, de rau, am invatat un coleg cum sa se ocupe de bazin, in lipsa mea, ce sa dozeze, cum sa hraneasca, etc.
Acasa (unde nu-mi impartaseste nimeni pasiunea) voi face un FOWLR (impropriu spus, mai degraba PiatraSeacaSiPesti - PSSP).
Multumesc pentru lamurirea cu penatii, pe bucata de piatra cu blana am apucat deja sa "plantez" o colonie de gsp (am mers la risc, pentru ca nu stiu daca a supravietuit transportului, in ultimile zile n-am trecut pe la birou decat o ora, dimineata).
Ar expira inainte sa folosesti jumatate
In general dozez zilnic nopox, iar hrana pentru corali o data la 1-2 saptamani. Probabil ca se hranesc cu resturi, desi nu inteleg cum de raman (o zi hranesc cu artemia congelata, una cu mancare uscata, nls thera), ca mananca aia ca spartii. Poate resturile care apuca sa fie trase in BA si apoi ajung in ciorapul de nylon, pe cae il spal la 3-4 zile.
Cat a costat sistemul?
In general, soacrele sunt killeri ceceni sub acoperire
Alo, marhaba habibi, ai abandonat topicul? Ce mai zic capacele de veceu?
In general nu trebuie sa aprinzi-stingi lumina asa, la ochi, ci trebuie sa definesti un program de iluminare, in functie de caz si de tipul acvariului.

Daca la un moment dat te hotarasti sa iei o priza programabila, iti recomand una ceva mai scumpa, dar cinstita si de incredere: GEV

https://www.germanelectronics.ro/casa-gradina/instalatii-electrice/comutatoareintrerupatoare-temporizate/prize-programabile-digitale/priza-programabila-digitala-gev-ip20-230-v50-hz-3600-w-554229.html
Daca vezi o Volga neagra parcata vis-a-vis, atunci e momentul sa intri in panica
O priza programabila iti rezolva problema.
Ce arsenal acolo
mugur wrote:ambalaj transport profi facut de Peti si cred ca avem sanse sa ajunga marfa la destinatie in stare buna .

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: