[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Scuze de off topic Oana, nene Minnardy matale nu cumva esti de prin Ardeal? vad ca ai trecut prin Bucuresti si ai luat toate magazinele la rand Daca gresesc rog admin sa stearga postul
Ar mai fi problema dimensiunii si asezarii prin mobila, cele 2 1200 adunate ar da cam tot p-acolo dar mai sunt furtune alea alea ....
Inca o treaba ar mai fi pretul la 1200 am gasit 495lei iar la 2180--1700 aproape dublu cum ai spus si tu.
Eu unul nu pot spune ia-l pe ala sau pe ala, acum am un eheim intern de un an de zile si e ok(chiar, ar trbui sa-i schimb buretele?). La Tetra am inteles ca in timp ar avea probleme la garnituri si nu stiu daca se gasesc de schimbat.
Bine ai venit pe forum !!! Ce filtru ai la acvariu (firma si modelul) ? S-ar putea sa ai nevoie de ceva mai mare pentru africani decat ce vine la pachet.
Bine ai venit !!!
Incearca GeneralTonic de la Tetra .
"Astept idei noi sau poate castig la loto sa imi iau un chiler profi "
Si eu astept sa castig, apropos tu cumperi bilete? Eu nu
La mine acum sunt 26 dupa o ora de lumina aprinsa.
Ia vezi asta http://www.zoomania.ro/subprod.php?categ=&subcat=&id=2968
Jackson wrote:Am uitat!!Cum pastrez un echilibru intre lumina,CO2 si fertilizanti?Schimb regulat apa?sau cum?

Pai asta e smecheria, io am acvariu de un an si tot nu m-am prins da nu las nici d-al
Bine ai venit pe forum !!!!
Daca vei lua in considerare ce ti se spune pe aici va fi
Aaaa si inca ceva chestia aia ungureasca, scrie si tu aici ce zice pe ea, poate o sti cineva sa-ti zica ce-i .
La asta ma gandeam si eu insa am zis mai bine sa-ntreb
Am pus niste Riccia pe o jumatate de nuca de cocos http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=13430&pos=-9110 insa nu sta bine pe fundul apei.Adica sta ridicata de o margine. Nuca este fiarta, iar daca o bag in apa fara plante sta bine safie de la Riccia, sa-i dea flotabilitate? Este prea gros covorul pus?
Multumesc inca odata @Alber
www.mopestiexotici.ro
OK eu m-am gandit ca daca mi-a dat cartea de vizita la magazin iar numarul apare si pe site-ul magazinului n-ar fi problema.Dar cred ca ai dreptate
Radu am intrebat azi insa nu aveau inca preturile. Insa am primit o carte de vizita de la dl. Oprea (cred ca e patronul), sa sun dupa-amiaza.
02********
07********
Daca e considerata reclama rog sa fie sters si am sa trimit pe pm.
Eu cand ma gandesc la montarea ventilatoarelor, nu vreau sa racesc apa neaparat ci sa nu o mai incalzesc prin caldura degajata de corpurile de iluminat. Cred ca pentru racirea apei tot chiler-le sunt cele mai bune.
Acum sufla aer rece insa la vara......... eu cred ca volumul de aer dintre capac si apa are o temperatura mult mai mare decat cel din camera.
Io la gupanezii mei le-am dat GeneraTonic de la Tetra si s-au inzdravenit.Ce cred eu ca ai acolo e "finroot", la mine asta a fost. Daca nu-i asa imi cer scuze si ii las pe altii sa-si spuna parerea.
La Carrefour Berceni e un petshop unde am vazut ca au adus niste "cilere", daca trec maine-poimaine p-acolo iti zic si preturi.Conditia e sa nu uit
Bine ca a intrebat @irinel009 de tuburile astea, le-am tot vazut si eu si ma miram or fi bune de ceva. @ReBella ai folosit aceste TUBURI? Intreb pentru ca ai zis ceva de un nano cu bec economic, stiu ca e cam acelasi lucru insa difeferernta care o vad eu ar fi de distanta intre sursa de lumina si "fundul" apei.
Mentionez din start ca nu am folosit aceasta metoda de racire a apei din acvariu. Insa, dupa mine in situatia lui Cosmin unde are "gura de aerisire"
deasupra, cred ca ventilatorul trebuie sa fie pus invers. Adica sa scoata aerul incalzit de tuburi care se reflecta in temperatura apei, astfel "se elimina" cauza .
Si inca o treaba, daca ventilatorul este mutat la fiecare hranire: MARE ATENTIE !! al e la 220v nu ca cel de PC la 12v.

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: