[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Daca e lipit pe afara, e vreo problema ? De diferenta de nuanta sau altceva?
Eu din ce-mi aduc aminte ai doar vreo 30 de litrii de apa, 2 carasi si mai vrei si sanitari? Ai vazut cat se face Gibiceps? Daca ai luat alt acvariu, scuzele mele !
Eu nu contest pregatirea lui @koala, insa de la asa schimburi mari de apa nu se decicleaza acvariul?
"Nu inteleg intrebarea."

Pai ma gandeam ca daca-l lipesc in acvariu se va dezlipi din cauza apei, nu imediat dar in timp.
Deocamdata il am in cel de 45 le litrii si nu vreau sa mai cumpar unul. Eu am dat pe el 10 lei si poti sa vii linistit, la Bucuresti deja a venit vara :-)
Am luat si eu azi cica un SAE din Hornbach Berceni. A mai luat careva sau sa-i vada, sunt adevarati sau ba?
Foarte misto a iesit, dar care-i treaba cu ganterele alea ?
Si acum una care polueaza topicul omului: daca pun autocolant (eu am o bucata prin casa) il pun pe unu placaj ceva si il pun in afara acvariului, nu?
Si daca e din 2 bucati se vede urat?
Salut, si bine ai venit !!! Vezi ca Marele Porc are si el un coparseu d-ala !!!!
Cuam a zis si @gengiskhan incearca doar un tub o vreme. Si ai mei au facut la fel la inceput, insa le-a trecut
Fujito wrote:Rebela cel putin in Pitesti gasesti numai Tetra si Resun de JBL am auzit prima oara pe forum sau de Eheim

Mancare de la Resun sau Eheim n-am auzit nici eu .
Pai io d-aia intrebam, in ideea ca voi vrea sa-l amenajez altfel si am vazut ce greu se curata siliconul. Multumesc !!!!
Am si eu o intrebare: cum se lipeste fundalul da acvariu? Am inteles ca se foloseste silicon intrebarea este cum trebuie aplicat, cateva puncte?
Daca da, nu va intra apa in spatele sau si mizerie, alge etc.

Ma refer la cel din polistiren
Bine ai venit pe forum!!
Daca stii ca unui caras ii trebuie minim 50 de litrii ai 2 solutii: ori le cumperi un acvariu mare(min 100l), ori ii dai(vanzare sau donatie).
Ce inseamna cantitati mari de substrat?
Rectific 765 nu 754
La-i luat de la Marbo? Cat ai dat pe el?
Pai nu e bine, ce faci stai pe intuneric in bucatarie ? On topic daca e vorba de 754 renunta, mai bine iei un 830(varianta ieftina). Mai asteapta alte pareri pentru ca nu sunt expert.
1. Sa nu mai cumperi pesti ! decat daca mai iei vreun acvariu
2.Daca vrei totusi plante si carasi in acelasi acvariu incearca niste Anubias legat de buturuga si ceva plante "covor" pe nucile de cocos, cum buturuba si nucile le ai .....
3.Pentru a afla cat pietris iti trebuie scrie dimensiunile acvariului, eu unul cred ca 40 de kg e totusi mult dar cine stie...
"Lofty e un user?"
Da, trimite-i un pm.
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=4797&postdays=0&postorder=asc&start=15
Filtrul este un Aquaball nu stiu ce nr dar scrie pe el daca te uiti(pe bila de sus) iar pesti "buni"cred ca gasesti la Lofty
Masuratori efectuate ieri dupa "montarea" unui ventilator de pc, bate direct in apa adica este pus paralel cu luciul apei. Acvariul are 45l si 2 tuburi de 18W
ora T

12.20-28C
13.20-27
13.30se stinge lumina
13.35-27
15.35-27
15.45se aprinde lumina
15.55-25
17.40-24
18.00-24.5
18.45-24
19.25-24