[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dixus
Forum Index » Profile for dixus » Messages posted by dixus
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA

Va salut, dupa cum spune si titlul, imi vand acvariul. Starea produsului este impecabila, daca scormonesc prin hartii cred ca mai am inca si garantie, factura, etc. Acvariul este cel cu geam frontal curbat. Este complet echipat, dupa cum urmeaza: Filtru intern juwel bioflow pe care l-am upgradat cu un powerhead de 1000 (initial avea de 600), filtru extern tetratec ex700, incalzitor juwel 200w, neoane juwel t5, automatic feeder juwel. Impreuna cu acvariul dau si cei vreo 15 discusi, 10 cory, 10 ancistrusi si alte oratanii. De asemenea, se dau si balariile din poze, substrat, buturuga, s.a.
Pretul intregului pachet este de 3000 lei. NU VAND COMPONENTE SAU PESTI SEPARAT, NU INSISTATI!! Vand doar tot pachetul odata.
Ma gasiti in Bucuresti, zona Dorobanti/Floreasca.
Multumesc, Ciprian 0760079220
image
image
florin27 wrote:tocmai am cumparat un botia macracabtha si l-am introdus in acvariul de 100L cu cei 4 scalari si un aimonieri (Gyrinocheilus aimonieri). am luat doar unul pentru ca m-am gandit ca este un peste teritorial ca aimonieri, dar acum ma documentez si vad ca e peste de card si ar fi trebui sa iau mai multi... am dat 12 lei pe el, si sincer nu prea am chef sa mai iau altii, dar si pentru ca n-as vrea sa raman fara melanoides.

ce parere aveti, e vreo problema daca sta singur fara alti botia?

Am 3 botia si mai vreau vreo 3-5. Asta intr-un acvariu de 260L, in care mai am 9 cory, cativa serpae tetra si vreo 18 puiuti de discus. Vreau sa iti spun ca botia nu se comporta teritorial, cum se spune. Cel putin nu in cazul setup-ului meu. Nu se baga in seama deloc cu cory. Initial am avut unul singur, si n-am vazut nimic spectaculos la specie. Din momentul in care i-am introdus co-nationalii, a inceput show-ul. Dansuri, ture prin bazin, i-au pervertit la joaca si pe discusi. Se joaca impreuna de nu iti vine a crede. Concluzia--ia-i companie, neaparat. Nu o sa te plictisesti de ei, au un super-temperment cand sunt in gashca. (Nevasta-mea zice ca e singurul peste pe care l-a vazut care se bucura precum un cocker spaniel). Ii poti tine si cu specii mai mari, scalari/discusi fara probleme. Succes

Forum Index » Profile for dixus » Messages posted by dixus
Go to: