[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: steff88
Forum Index » Profile for steff88 » Messages posted by steff88
Ha! Nu am mai scris pe un forum de ~3ani dar acum chiar a trebui sa scriu.. Vroiam sa plasez o comanda de 1000+ la voi dar am zis sa caut un pic inainte... cu raspunsuri de genul "nu te obliga nimeni sa cumperi" nu castigati clienti.. plasez in alta parte.
image

image

preturile sunt foarte putin negociabile.

pentru schimb nu stiu ce sa va cer exact.. caut pui de ciclide africane .. dar puteti sa imi recomandati orice mai putin filtre interne / hang-on / pompe aer

ape limpezi!
http://aquapedia.ro/barbus-tetrazona/
mi-ar trebui vreo 12 bucati
E vorba de 4 N. Brichardi aprox 5 cm si 2 J. Transcriptus aprox 5 cm
Profile pesti:
N. Brichardi: http://aquapedia.ro/neolamprologus-brichardi/
J. Transcriptus: http://aquapedia.ro/julidochromis-transcriptus/

Sursa:
Pestii au fost achizitionati din HB.

Pret:
N. Brichardi 30 lei toti 4
J. Transcriptus 15 lei amandoi
Tot pachetul 40 lei.
De acord!
Sfaturi pentru plante, decor si pesti?
Am de ales intre 5x54w + 6x39w t5 si o alta varianta ar fi 4 x150w hqi + 4 t5-uri (2 de 54 si 2 de 39w).
As vrea sa fie cateva tufe sanatoase dar prefer sa merg pe plante easy gen valisneria, cryptocoryne, anubias, bolbitis, etc..
Complet de acord cu voi. Nu imi fac nici un acvariu sub 50 latime din considerente estetice. La acest proiect spatiul nu permite decat 40 latime.. Vizibilitate pe ambele parti. Incerc acum sa obtin aprobare de la arhitect sa redeseneze spatiul si sa il facem de 45-50..
Cu ce ati popula un acvariu cu aceste dimensiuni?
Eu ma gandeam la 100-150 cardinal tetra, 20 scalari, 12 ramirezi si "C.u.c. de apa dulce": Corry si ancistrus + melci de substrat.
Dimensiunile au devenit 300L/40l/70h.
Sticla si transport asigurate de cristal brad. Ma gandesc la sticla de 19 cu fund dublu de 19 si intarituri longitudinale si h-uri.
Salutari!
Am nevoie de niste sfaturi pentru un acvariu cu dimensiunile 300/100/40 cm.
Ce grosime credeti ca ar trebui sa aiba sticla si cate (si ce fel de) intarituri.

Acvariul va fi unul semi plantat si ma gandeam sa merg totusi pe filtrare cu canistre si sa nu fac sump. Sfaturi?

Multumesc frumos!
Acvariul este un Cayman 110 Cherry relipit de catre Mihai (SnakeFish) aka.. lipitura impecabila si mai frumoasa decat cea de fabrica.
Dimensiuni: 110 L / 45 l / 50 h = 250 litri
Prezinta zgarieturi fine (insesizabile ... vizibile doar daca il privesti cu foarte mare atentie si de aproape dar imi fac datoria si zic lucrul acesta).

Capacul are doua neoane t8, temporizator pentru lumina si switch separat pentru incalzitor (incalzitorul nu este inclus).

Standul este negru , fara usi si are dimensiunile 110/45/75 cu intarituri duble la mijloc si in spate.

Pret acvariu: 500 lei
Pret stand: 50 lei

Pot asigura la el incalzitor de 100w (25 lei) si filtru extern JHW404 (2000 l/h) folosit 3 luni (340 lei).

Ofer bonus pietre de rau.
Lampile au becuri HQI de 70w si moonlight-uri LED. Ventilator reglabil pe verticala.
Inaltimea maxima reglabila fata de luciul apei este de 40 cm.

Prima lampa a fost folosita doua luni si functioneaza impecabil. Pret: 370 lei
A doua lampa are o problema cu moonlight-ul. Are intensitatea scazuta (functioneaza un led din 10). Lampa a avut aceasta problema de la inceput si a fost folosita cca 1 saptamana. Becul sau a fost folosit cca 3 luni la o alta lampa. Pret: 300 lei

Amandoua 550 lei.

Transportul in tara se face prin FanCourier. Costul transportului este 20 lei si pentru o lampa si pentru doua.

Accept si schimburi cu echipamente, acvarii si vietati (in special marine).

Astept oferte aici sau pe email la stefanchiriacescu(at)yahoo.com .

Multumesc!

image

image
image
image
Pret final 40 lei pentru Diadema Antillarum (http://www.aquapedia.ro/index.php/nevertebrate/72-nevertebrate-de-apa-sarata/arici-de-mare/125-diadema-antillarum) sau schimb cu ce este in lista de mai sus..
Mai am tot felul de echipamente si accesorii folosite.. termometre, razuitoare, salimetre, pompe, pompite, furtune, neoane (actinice t5 de 8w si de 10.000k tot de 24w), pompe de aer, powerhead-uri s.a.m.d. pe care le pot oferi la schimb pentru ciupercile si coralii de mai sus.
Buna seara!

Am adus NLS-ul din noiembrie, anul trecut, exact in ideea ca ar fi mai usor si mai rentabil pentru noi sa nu mai comandam de pe eBay. Prima comanda nu a fost una foarte mare (dar au fost totusi 70kg de mancare de pesti ) dar urmatoare va cuprinde toata varietatea si doar anumite gramaje.
http://blog.accesorii-acvariu.ro/new-life-spectrum-recenzie-si-varietati/
Tin sa precizez tuturor celor care inca mai comanda galeti sau inca mai au galeti informatie transmisa de catre producator: din momentul desigilarii hrana isi pastreaza calitatile si este ok timp de 3-4 luni urmand ca apoi sa se deterioreze. Eu am vrut sa aduc si cateva galeti in ideea de a vinde vrac dar mi-a fost dat acest pont. Recomandam cumpararea de galeti doar celor care au crescatorii (sau acvarii foarte mari si foarte populate) si pot folosi mancarea maxim 4 luni.
Va recomandam tot aici o combinatie pentru ciclide despre care am citit pe multe forumuri din afara si pe care o folosim cu mare succes de 7-8 luni de zile: Breakfast of Champions: 1 x Cichlid Formula + 0.5 x Discus Formula + 0.5 x Thera A Plus Garlic .

Preturile practicate sunt sub standardele eBay si incercam sa le mentinem la nivelul acesta.

Multumim lui Dan si magazinului Pepika.ro pentru sprijinul activ oferit in mentinerea si stabilirea brandului NLS pe piata din Romania.
Speram ca impreuna sa reusim sa pastram aceasta mancare aproape!
Daca aveti intrebari sau sugestii puteti sa ne contactati fie aici, fie pe email, la office(at)accesorii-acvariu.ro
discount 10%
se adauga la lista de schimburi acceptate si blastomussa merletti.
Este vorba despre un arici de mare - Long Spinned Sea Urchin Diadema Antillarum. Mananaca alge 24/24 dar ajuns la maturitate e prea mare pentru acvariul meu (are cca 15-20 cm din spin in spin). Arata superb.. baza este de un negru pur cu acei perisori colorati albastru inchis fosforescent.
Profil: http://aquapedia.ro/index.php/nevertebr ... antillarum

Pret 80 lei.
Schimb cu creveti, melci, ciupercute (ricordea yuma, ricordea florida, actinodiscus sp., rhodactis), zoasi (rosii, albastri.. orice in afara de maro) si alti corali colorati (orice in afara de maro).
Salut! Este de actualitate dar momentan in stoc nu sunt decat acvariul Tl450h la pret promotional de 599 lei, standul lui la 150, filtrul boyu ef-05 la 105 pompe de valuri jvp100a si 201a, filtre jhw402 si jhw404b. Pentru mai multe info si poze lasa-mi te rog o adresa de email. Numai bine!
Salut!

Garantia este de 12 luni. Becuri UV-C am si voi aduce in continuare. Pretul lor este de 24 lei bucata (ca sa vezi ca sunt serios in privinta consumabilelor poti veni la depozit .. am vreo 40 de bucati in stoc mai tot timpul ).
Filtrul are 4 sertare si in fiecare sertar este cate un burete fin (tip pasla) de 2.5 cm grosime. Pot oferi suplimentar inele ceramice (500gr - 0.75 litri) la 11 lei saculetul. La 404b intra 2 saculeti pe sertar lejer (fara pasla).
Am si garnituri si rotoare iar in curand si kituri de tur/retur pentru el.
Multumesc pentru intrebari!

dragos wrote:Buna poti te rog sa imi spui cit este garantia la filtrul extern Filtrul JHW-404b?
Deasemenea poti sa imi spui daca ai becuri uv-c de schimb pt el?
Si cu ce materiale filtrante vine echipat?

Multumesc frumos pentru raspunsul detaliat!
Voi cauta cochilii de de melci.
Referitor la populare o sa ma decid intre primele doua optiuni desi as vrea si tropheusi. Pentru ei totusi o sa incerc in viitorul apropiat sa construiesc o casa pe masura.
Pozele in curand cu acvariul malawi pentru ca am mutat toti pestii acolo. Astept sa isi revina in urma mutarii si sa se coloreze.
Salutari!
Ma bucur sa postez pentru prima oara la sectiunea de Cichlidae pe Aquascaping. Aceste doua acvarii imi vor oferi mie momente de liniste in fiecare zi si sper sa fie cat mai reusite atat din punct de vedere estetic cat si ca mediu pentru pestisorii mei.

Sa incepem:

Primul acvariu care va fi tematic Malawi:

130 / 45 / 60 - 350 litri
Open top (o sa ii pun o plasa din acrilic sus pentru siguranta);
iluminare: o lampa hqi 70 w asezata un pic inspre stanga (creeaza o zona mai usor umbrita spre dreapta) - 10.000K
filtrare: JHW304B - ciclat din fostul setup - inele ceramice , jumatate de litru de eheim mech , o mana de bioballs si un burete fin , UV de 9W lasat 24/24;
pompa valuri: JVP201A - 6000 l/h
Nisip alb si pietre calcaroase din HB.
Pesti:A. Firefish: 2M + 2 F + 15 pui intre 2-6 cm (masculul domninat la 10 cm a inceput sa se coloreze rosu si arata foarte fain)
P. Elongatus: 1M + 3 F + cativa pui
M. Membe Deep: 1M + 2F + 6 pui (unul din pui deja se contureaza intr-un mascul restul s-ar putea sa fie femele)
Zebra OB : 1M + 1F - masculul este extraordinar de frumos.. o sa ii tin o sedinta foto doar lui desi e posibil sa mi se para doar mie frumos
Nevertebrate: melci de substrat
Inca astept sa se limpezeasca apa si sa se stabilizeze acvariul pana pun pestii (momentan sunt in acvariul destinat tanganyika).

Acvariul Tanganyika
Un Cayman 110 relipit
110/45/55 - 270 litri
Filtrare JHW 302
Pompa valuri: JVP101A
Iluminarea standard din capac.
Nisip alb si voi adauga spartura de scoici si niste pietris ca sa arate mai natural.
Nevertebrate: melci de substrat
Pesti? Chiar nu stiu ce specii sa bag si ma gandeam ca poate imi recomandati voi cativa pestisori.

Cu pozele revin in putin timp dupa ce se limpezeste apa si in acvariu malawi dar astept cateva sugestii pentru acvariul tanganyika referitoare la pesti si la cochilii .. ce cochilii ati bagat in acvariu? are cineva cochilii de Neothauma ? ceva similar putem gasi si pe la noi? eu unul am cautat sa aduc cochilii in tara dar nu se putea decat in cantitati industriale din pacate.
un paludarium as vrea dar momentan nu dispun de spatiul necesar. in viitorul apropiat totusi cine stie?
Filtre externe:
JHW402A / 1000 L/h / 23/23/40cm / 3 sertare / 18 W / 250 lei
JHW402B / 1000 L/h / 23/23/40cm / 3 sertare / 18 W / UV 9W / 310 lei
JHW403A / 1400 L/h / 25/25/44cm / 3 sertare / 35 W / 310 lei
JHW403B / 1400 L/h / 25/25/44cm / 3 sertare / 35 W / UV 9W / 370 lei
JHW404A / 2000 L/h / 30/30/48cm / 4 sertare / 55 W / 370 lei
JHW404B / 2000 L/h / 30/30/48cm / 4 sertare / 55 W / UV 9W / 430 lei

Inele ceramice - 11 lei 0.5 litri - 500grame iar la 3 pungi o punga bioballs bonus
bec uv 9W rezerva - 22 lei

image

Boyu ef-05 Pret 105 lei.
Filtrul este recomandat pentru acvarii de maxim 70 de litri de catre producator pentru o filtrare de calitate.
Continut si specificatii: Putere pompa 5.5W, Hmax: 0.5m, Debit: 150 L/h.
Canistra cu medii filtrante (burete , carbune activ si inele ceramice), 1 kit de tur, 2 kituri de retur, 2 furtune, 2 kituri de prindere, manual de instructiuni.

image

Pompe Valuri:
JVP100A : 2500 L/h / 3W / ventuze / 40 lei
JVP101A : 3000 L/h / 6W / ventuze / 47 lei
JVP102A : 5000 L/h / 12W / ventuze / 64 lei
JVP201A : 6000 L/h / 12W / ventuze / 80 lei
JVP201B : 6000 L/h / 12W / magnet / 105 lei
JVP202A : 12000 L/h / 24W / ventuze / 120 lei
JVP202B : 12000 L/h / 24W / magnet / 150 lei
JVP402 : 24000 L/h / 48W / ventuze / 240 lei

image

Acvariu Boyu TL450:
Caracteristici: Geam frontal curbat, fara lipituri sau colturi vizibile.
Doua lampi PL X 18 W, 10.000 K;
Doua ventilatoare silentioase;
Moonlight LED;
Skimmer de proteine: WG-308: 80-120 L/h, 6W
Filtru UV: 5W;
Incalzitor: CB8300, 100W;
Bio-filtrare prin 4 compartimente: pompa de apa (720 L/h, 9,5W, Hmax. 1 m), burete de filtrare, inele ceramice (1 L) , bioballs (0,25 L);
Dimensiuni: 403Lx484Wx530H(mm);
Dimensiuni refugium: 390/90/400 mm L/l/h cu 4 compartimente (lungimi 110/90/70/120 mm)
Volum: 65L
Lampa 2xPL: Putere: PL-18Wx2;
Pompa submersibila: Putere: 19W, Debit: 1200 L/h;
Culoare disponibila: Negru
Pret: 750 lei (pentru trimis in tara trebuie ambalaj special - cutie lemn - care costa 70 lei in plus dar putem negocia in functie de transport)
image
Stand disponibil TLS450 - 200 lei
image

Acvariu ME175
Acvariul vine complet echipat. Toate echipamentele sunt ascunse in spatele refugiului, lasand astfel tot spatiul vizibil pentru pestii si plantele tale. Lampa LED scoate in evidenta verdele plantelor, nu emana caldura si este foarte eficienta ca si consum.
Dimensiuni: 175x230x238mm;
Lampa LED: Consum: 2W;
Pompa filtrare: Consum: 2.5W, Debit:150L/H
Accesorii: Carbune activ, Inele ceramice, Burete poros, Lampa Led, Adaptor lampa led, Capac sticla, Pompa filtrare, furtun si spraybar.
image

La comenzi voluminoase pot oferi bonusuri pompe aer / pompe apa / razuitoare magnetice cu termometru / hranitoare automate / discounturi % etc. Produsele sunt noi, si vin cu factura si garantie. Livrez in tara prin FanCourier si Posta Romana iar in Bucuresti produsele pot fi ridicate din spatele magazinului Kaufland Colentina.

Pentru informatii PM sau aici.

Multumesc!

Forum Index » Profile for steff88 » Messages posted by steff88
Go to: